Avrupalı Gençler Kına Yaktı, Damat Traşı Oldu - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Gençler Kına Yaktı, Damat Traşı Oldu

İznik Belediyesi ev sahipliğinde 24 Haziran - 2 Temmuz 2015 tarihlerinde İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde İtalya, Portekiz, Polonya, Romanya ve Türk Gençlerin katılımıyla düzenlenen "Ufukların Ötesinde" (Beyond the Horizons) isimli Avrupa Birliği Projesi'nin Kültür Gecesinde Avrupalı Gençler, kına gecesini canlandırdı.

30.06.2015 15:15

İznik Belediyesi ev sahipliğinde 24 Haziran - 2 Temmuz 2015 tarihlerinde İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi'nde İtalya, Portekiz, Polonya, Romanya ve Türk Gençlerin katılımıyla düzenlenen "Ufukların Ötesinde" (Beyond the Horizons) isimli Avrupa Birliği Projesi'nin Kültür Gecesinde Avrupalı Gençler, kına gecesini canlandırdı. Gecede Avrupalı Gençler kına yakarak, Türk kültürüne ait müzikler ile eğlendi.

Kına gecesinin ardından Matteo Capriati isimli İtalyan genç için bir berber çağrıldı. Türk kültürüne ait müzik eşliğinde genç İtalyan damat tıraşı oldu. İznik zeytin ve zeytinyağı, Türk kahvesi, baklava, çiğ köfte, şalgam suyu, pişmaniye, yaprak sarması, kestane şekeri, Türk lokumu gibi birçok Türk Kültürüne ait yiyecekleri tadına bakan ve çok beğendiklerini belirten Avrupalı gençler, emeği geçenlere teşekkür etti.

Geceye katılan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın proje kapsamında ilçeye gelen Türkiye, Portekiz, Polonya ve Romanyalı 30 gence katılım belgelerini dağıtarak, tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrupalı Gençler Kına Yaktı, Damat Traşı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement