Avrupalı Misafir Öğrencilere Çankaya Belediyesi'nden Destek - Son Dakika
Yerel

Avrupalı Misafir Öğrencilere Çankaya Belediyesi'nden Destek

Avrupalı Misafir Öğrencilere Çankaya Belediyesi\'nden Destek

ODTÜ Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu (BEST) Ankara Temsilciliği öğrencileri, misafir ettikleri Polonya, Macaristan, İtalya, Sırbistan ve Yunanistan’dan gelen öğrencilerle birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’i ziyaret etti.

14.02.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ODTÜ Avrupa Teknoloji Öğrencileri Topluluğu (BEST) Ankara Temsilciliği öğrencileri, misafir ettikleri Polonya, Macaristan, İtalya, Sırbistan ve Yunanistan'dan gelen öğrencilerle birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ODTÜ Best Ankara Topluluk Başkanı Kaan Yenipazar, Ana Organizatör Öykü Dönmezer, İnsan Kaynakları Koordinatörü Baran Kayır, topluluk üyeleri ve yabancı örencileri makamında konuk etti. Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya da katıldı. Uluslararası Eğitmenler Komitesi Toplantısı kapsamında dönemlik planlarını oluşturmak ve Türkiye'yi tanımak amacıyla Best Ankara Topluluğu'nun misafir ettiği Sırp, Macar, Yunan, Polonyalı ve İtalyan öğrencilerle sohbet eden Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, Avrupalı öğrencileri ülkemizde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Türk kültürü ve Çankaya ile ilgili yabancı öğrencilerin düşüncelerini alan Taşdelen, ODTÜ'lü gençlere de misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti. ODTÜ'lüler ise Taşdelen'i 14 Nisan'da başlayacak Kariyer Fuar etkinliklerine davet etti.

YEMEKLER VE ULAŞIM ÇANKAYA'DAN

Türk ve yabancı öğrenciler arasındaki dostluğa destek olan Çankaya Belediyesi, 8 gün boyunca ülkemizde misafir olacak öğrencilerin öğlen yemeklerinin yanı sıra Anıtkabir gezileri için ulaşım imkanı da sunuyor. Çankaya Belediyesi'nin ülkeler arası ilişkilerin güçlenmesi ile ilgili çabalara destek verdiğini belirten Alper Taşdelen, "Avrupalı ve Türk gençleri arasındaki bağları kuvvetlendirecek böyle bir etkinliğe katkıda bulunabilmek bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Taşdelen, sohbetin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupalı Misafir Öğrencilere Çankaya Belediyesi'nden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement