Avşa'daki Tatilciler Ek Seferlerle Dönüş Yolunda - Son Dakika
Güncel

Avşa'daki Tatilciler Ek Seferlerle Dönüş Yolunda

Avşa\'daki Tatilciler Ek Seferlerle Dönüş Yolunda

Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğrayan Balıkesir'in Marmara İlçesi'ne bağlı Avşa Adası'nda dönüş hareketliliği gün boyunca sürdü.

10.07.2016 15:27

Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin akınına uğrayan Balıkesir'in Marmara İlçesi'ne bağlı Avşa Adası'nda dönüş hareketliliği gün boyunca sürdü.

Marmara İlçesi'ne bağlı olan ve yapılan son düzenlemeler ile belde iken mahalleye dönüştürülen Avşa Adası'na 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 130 bin tatilci geldi. Kış aylarında 2 bin 500 kişinin yaşadığı adada, yoğunluk nedeniyle bayramın birinci günü yiyecek sıkıntısı yaşandı. Fırınların önünde ekmek kuyrukları oluştu. Otel ve pansiyonlarda yer bulamayan turistlerin bir bölümü geceyi camiler ve sahillerde geçirmek zorunda kaldı. Yiyecek sıkıntısı üzerine Balıkesir Büyükşehir ve Marmara Belediyesi ek seferler düzenleyecek adaya yiyecek taşıdı.

Tatilin sona ermesiyle de bugün dönüş yoğunluğu yaşandı. Avşa'ya her gün İDO, BUDO ve özel şirkete ait feribot, deniz otobüsü ve araba vapuru ile karşılıklı olarak 10 sefer yapılıyor. Feribotla Tekirdağ'a geçen tatilciler buradan İstanbul'a gidiyor. Avşa'dan ayrıca Erdek'e seferler düzenleniyor.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avşa'daki Tatilciler Ek Seferlerle Dönüş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement