Aydın'da 25. Geleneksel Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da 25. Geleneksel Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Aydın\'da 25. Geleneksel Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı

Aydın’da 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan geleneksel Vergi Haftası etkinlikleri başladı.

24.02.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında kutlanan geleneksel Vergi Haftası etkinlikleri başladı.

Aydın'da Vergi Haftası etkinlikleri Valilik Binası önündeki Atatürk Anıtına Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. Vergi Haftası programı etkinliklerinin ikinci ayağı ise Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Mehmet Taşkın ile Denetim Grup Müdürü ve İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Müdürü Okan Metin'in Aydın Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etmesi ile devam etti. Ziyarette Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, Vali Ayyıldız'a çiçek takdiminde bulunarak Vergi Haftası hakkında ve yapılacak olan etkinliklerle ilgili olarak bilgi verdi.

Vergi haftası boyunca sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, "Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir takım paneller düzenleyeceğiz ve geleceğimizin teminatı ve yarının idarecisi, bürokratı ve büyükleri olan öğrencilerimizin vergi konusunda bilinç kazanmaları bakımından ilimiz Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen ilk ve ortaokullarda başkanlığımızca görevlendirilen personel tarafından konferanslar verilecek" dedi.

"ALDIĞIMIZ SONUÇLAR MEMNUNİYET VERİCİ"

Daha iyi işlere imza atmak için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini dikkat çeken Yılmaz, "Vergi Haftası'nın kutlanılmasındaki asıl amacın gelir idaresini daha adil, daha tarafsız ve objektif ve en az maliyetle vergi toplayan idare olmasının yanında artık teknolojik imkanları fazlasıyla kullanan ve bu nedenle de vergi kaçağını bir işsizlik gibi ülkenin ciddi sorunu olarak gören bir idare olmanın bilinciyle çalışmalarımıza hız veriyoruz. Şimdiye kadar ki kat ettiğimiz mesafeler ve aldığımız sonuçlar memnuniyet verici. Bundan sonra daha iyi işlere imza atıp çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL VERİLECEK

Yüksek düzeyde vergi ödeyen mükelleflere ödül vereceklerini de dile getiren Yılmaz, sözlerini şu şekilde noktaladı: "Üç gelir vergisi rekortmeni ve üç adet de kurumlar vergisi rekortmenine ödül vereceğiz. Şirket vergisi rekortmenliğinde ilk üçe giren şirketlerden birinci olanı Kuşadası Diana Turizm, Söke'de Batı Ege Mermer Şirketi ve üçüncü ise Umurlu OSB'de faaliyet gösteren Jantsa oldu" şeklinde konuştu.

Öte yandan Vali Erol Ayyıldız da Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz'a, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vergi Haftası'nı kutladı ve hayırlara vesile olmasını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da 25. Geleneksel Vergi Haftası Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement