Aydın'da 5 Araçlı Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da 5 Araçlı Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı

Aydın\'da 5 Araçlı Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı

Aydın'da 5 araçlı zincirleme kazada 1 kişi yaralandıAYDIN'ın Germencik İlçesi'nde otoyol girişinde biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

25.11.2016 20:15

Aydın'da 5 araçlı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde otoyol girişinde biri TIR 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 16.00 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu Germencik Kavşağı'nda meydana geldi. Söke'den Germencik'e mıcır taşıyan, 39 yaşındaki Hüseyin Kemer'in yönetimindeki TIR, iddiaya göre, kırmızı ışık ihlali yaparak kavşağa girdi. Bu sırada Söke'den Germencik yönüne dönmek için cepte bekleyen Hamdi Karabıyık yönetimindeki 48 AF 355 plakalı otomobile çarptı. TIR'ın çarptığı otomobilin savrulmasıyla kazaya; Ramazan Demirtaş'ın kullandığı 35 AN 3070 plakalı hafif ticari araç, Fırat Parlayan'ın yönetimindeki 35 N 1072 plakalı otomobil ve arkasında bekleyen Enis Dağlı plakalı 35 EJU 20 plakalı otomobil de karıştı. Kazada TIR'ın mazot deposu, yağ deposu ile dorsede yüklü olan mıcır, karayoluna saçıldı. Yaralanan TIR şoförü Hüseyin Kemer, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer araçlarda bulunan sürücüler ile yolcular, kazayı yaralanmadan atlattı. Kaza yerine sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, kapanan yolda güvenlik önlemleri aldı. Araçlar vinç ve çekiciyle kaza yerinden çekildi. Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat kapalı kalan yolun Germencik yönü, polis ve jandarma ekiplerinin çalışmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da 5 Araçlı Zincirleme Kazada 1 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement