Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

MHP Aydın Milletvekili Ali Ali Uzunırmak, Suriye'de bulunan Türk toprağı Süleyman Şah Türbesi'nin tahliye operasyonunun başarı olarak gösterilemeyeceğini ileri sürdü.

22.02.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Aydın Milletvekili Ali Ali Uzunırmak, Suriye'de bulunan Türk toprağı Süleyman Şah Türbesi'nin tahliye operasyonunun başarı olarak gösterilemeyeceğini ileri sürdü.

Uzunırmak, partililerle Aydın'da  düzenlediği toplantıda, Süleyman Şah Türbesi'nin tahliyesi için düzenlenen operasyonun, toprak kaybına yol açtığını öne sürdü.

Böylesi bir operasyonun hiçbir ülke için başarı olamayacağını iddia eden Uzunırmak, "Terk edilen toprak başarı olmaz. Bunu başarı olarak sunmak Pirus Zaferi'dir" dedi.

Uzunırmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast iddialarına ilişkin de "Dünya lideri olduğunu söyleyenler, meydanlarda 'kızım tehdit ediliyor' diyor. Böyle uydurma hadiselerle mağduru oynamak bir devlet adamına yakışmaz" ifadelerini kullandı.

-Nijeryalı transferi "oturma iznine" takıldı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İncirliova Belediyespor'un transfer etmek istediği Nijeryalı futbolcu, "oturma izni" engeline takıldı.

İncirliova Belediyespor Başkanı Mehmet Karayiğit, Eskişehir Amatör Süper Ligi'nde oynadığı 10 maçta 7 gol atan Nijeryalı Chibuzor Ndibuizi'yi takımlarına kazandırmak istediklerini ancak "oturma izni" prosedürüyle ilgili sıkıntı çıkması nedeniyle bunu gerçekleştiremediklerini belirtti.

-İncirliova Belediye Başkanı Kale, kan bağışladı

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, kan bağışında bulunarak, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Kale, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak destek verdi.

Bir ünite kan bağışı yapan Kale, "Kan, acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Tüm vatandaşlarımızı, kan bağışı yaparak, ihtiyaç sahiplerine ve Kızılay'a destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement