Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği, "yaşlılık" konusundaki çalışmaları dolayısıyla Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü (ADÜ) Prof. Dr. Cavit Bircan'a teşekkür plaketi verdi.

06.08.2015 15:50

Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği, "yaşlılık" konusundaki çalışmaları dolayısıyla Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü (ADÜ) Prof. Dr. Cavit Bircan'a teşekkür plaketi verdi.

Aymelek Derneği ve Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği üyeleri, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı makamında ziyaret etti.

Bircan, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada,  üniversite olarak sorumluluklarını yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Yardım etmek gönül işidir, kalben yapılır. Bugüne kadar yardıma ihtiyacı olan insanlara nasıl ulaşabiliriz sorusundan hareketle çeşitli yardım kuruluşlarıyla çalışmalar yürüttük. Bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Ulusal Sosyal ve Uygulamalı Gerontoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Tufan'ın ziyaretine dernek üyeleri de eşlik etti.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik görevine başladı

Mardin Mazıdağı Kaymakamlığından Koçarlı Kaymakamlığına atanan Fırat Çelik, yeni görevine başladı.

Çelik görevde olduğu süre içerisinde halkla iç içe olacağını belirterek, "Koçarlı ilçesine kendi isteğimle geldim. Burada görev yapacak olmaktan çok mutluyum. Doğal ve insanları çok sıcak. İlçe halkıyla her daim istişarede bulunarak, ilçemiz için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız" dedi.

Efeler Belediye Başkanı Özakcan'a ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Aydın Temsilciği Yönetim Kurulu Efeler Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Makine Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Demirçalı, Efeler Belediye Başkanı Mesut  Özakcan'a asansör bakım ve işletme yönetmeliği ile geçen dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, vatandaşların can güvenliğinin her şeyden önce geldiğini ifade ederek, "Belediyenin sorumluluk alanındaki yapılarda asansörlerin yıllık kontrolünü sağlanabilmesi için Makine Mühendisleri Odası ile bir protokol imzaladık" dedi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement