Aydın Memur-Sen'den Milli Eğitim Mürürü Töre'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın Memur-Sen'den Milli Eğitim Mürürü Töre'ye Ziyaret

Aydın Memur-Sen\'den Milli Eğitim Mürürü Töre\'ye Ziyaret

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Aydın İl Temsilciliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ziyaret etti.

20.06.2012 13:23

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Aydın İl Temsilciliği, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ziyaret etti.

Töre'nin makamında gerçekleşen ziyarete Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A.Baki Karaer, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı Süleyman Alkoç, Büro-Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs Başer, Toç-Bir-Sen Aydın İl Temsilcisi Selçuk Bora Yılmaz, Bem-Bir-Sen Aydın İl Temsilcisi Ali Aygül, Ulaştırma Memur Sen İl Temsilcisi Osman Utar, Birlik Haber Sen İl Temsilcisi Eşref Güzel ve iş kollarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi A. Baki Karaer, Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği'nin faaliyetleri hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'ye bilgi verdi. Memur-Sen İl Temsilciliği'nin üye sayısı ve faaliyetleri bakımından Aydın'da en etkin sendikası ve sivil toplum örgütü olduğuna işaret eden Karaer, Memur-Sen olarak üyelerinin menfaatleri doğrultusunda çabalarının devam ettiğini beyan etti.

Ziyaretleri için Memur-Sen heyetine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de, sendikaların ve diğer sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Töre, bu anlamda sendika ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade ederek, "Gerektiğinde sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bundan sonraki dönemde de Aydın'ın eğitimdeki seviyesini zirveye ve hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için toplumun tüm kesimleriyle olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle de fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Memur-Sen heyetine çalışmalarında başarılar dileyen Töre, Aydın'da 4+4+4 eğitim sistemine geçiş noktasında çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Memur-Sen'den Milli Eğitim Mürürü Töre'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement