Aydınlı Marangozlar Toplantıya Katıldı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Marangozlar Toplantıya Katıldı

Aydınlı Marangozlar Toplantıya Katıldı

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’nun Antalya’da organize ettiği toplantıya Aydın, Nazilli ve Söke Marangozlar Odaları başkanları Süleyman Algün, Ali Çetinkaya ve Murat Elgin birlikte katıldı.

28.11.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'nun Antalya'da organize ettiği toplantıya Aydın, Nazilli ve Söke Marangozlar Odaları başkanları Süleyman Algün, Ali Çetinkaya ve Murat Elgin birlikte katıldı.

Türkiye genelinden 90 oda ve 140 başkan ve yöneticinin katıldığı toplantıda bir arya gelen sektör başkanları, illerinde yaşanan sorunları paylaştılar ve yaşanan sorunlar her yerde aynı olunca ortak hareket etmenin olmazsa olmaz olduğunu dile getirdiler.

TAİF Genel Başkanı Ali Rıza Ercan, toplantıda yaptığı konuşmada sektörün ve odaların sorunlarının çok fazla olduğunu ve toplantıyı sponsor firmaların desteğiyle yaptığını değinerek; "İnşallah bir sonraki toplantımızda sorunlarımızın bir bölümü çözülmüş olur" dedi.

Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, "Toplantıya katılan firmaların sunumları ve sektöre katkılarının da değinildiği toplantının 2'inci gününde Antalya'da faaliyet gösteren ahşap firmasına topluca yapılan ziyarette sektörün ahşap alanda yapılan ürünlerin imalatının nasıl gerçekleştiğini yakinen görmüş olduk. Aydın'da bulunan marangozlar odalarımızın birlikte toplantıya katılmaları Aydın ve sektörümüz için çok olumlu geçmiştir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Marangozlar Toplantıya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement