Aydınlı Ülkücü Avukatlar Çakıroğlu'nun Davasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Ülkücü Avukatlar Çakıroğlu'nun Davasına Katıldı

Aydınlı Ülkücü Avukatlar Çakıroğlu\'nun Davasına Katıldı

Ege Üniversitesi (EÜ) Kampüsü’nde 20 Şubat 2015’de çıkan olaylarda Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu olan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun öldürülmesiyle ilgili davaya Aydın’da da avukatlar katıldı.

26.11.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Üniversitesi (EÜ) Kampüsü'nde 20 Şubat 2015'de çıkan olaylarda Ülkü Ocakları üniversite sorumlusu olan Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davaya Aydın'da da avukatlar katıldı. İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde biri tutuklu 32 sanığın hakim karşısına çıktığı duruşmaya Aydın'dan Avukatlar; Kürşat Engin Özcan, Mete Özcan, Nedim Ünal, Pınar Öncer, Afşın Burak Öztürk, Erdem Karakoç ve Mehmet Uysal İzmir'e giderek duruşmaya katıldı. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, davaya 200 avukatla müdahil olacaklarını söyledi.

Bilindiği gibi; EÜ Edebiyat Fakültesi'nde öğrenim gören ülkücü grup ile karşıt görüşlü grup arasında 20 Şubat 2015 tarihinde yaşanan bıçaklı sopalı kavgada 23 yaşındaki Fırat Çakıroğlu hayatını kaybetmişti. İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde biri tutuklu 32 sanığın hakim karşısına çıktığı duruşmaya MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya ile birlikte katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da izledi.

Aydınlı avukatlar da davaya sahip çıkmak için İzmir'de olduklarını ve bu davanın sonuna kadar takipçisi olduklarını belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Ülkücü Avukatlar Çakıroğlu'nun Davasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement