Aydınspor 1923'te Kiralıklara Kolaylık - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Kiralıklara Kolaylık

Aydınspor 1923\'te Kiralıklara Kolaylık

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, geçtiğimiz sezon başka takımlarda forma giyen oyunculara ve orta saha oyuncusu Altan Aksoy’a kolaylık sağlaması bekleniyor.

30.06.2014 09:35

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, geçtiğimiz sezon başka takımlarda forma giyen oyunculara ve orta saha oyuncusu Altan Aksoy'a kolaylık sağlaması bekleniyor.

Aydınspor 1923'te üç sezondur forma giyen Altan Aksoy'a 'kulüp bulabilirsin' denilen siyah-beyazlı ekipte geçtiğimiz sezon Bergama Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Osman ve Rıdvan ile Akçaabat FK'da forma giyen Hayrullah'a kolaylık sağlanacağı belirtildi. Ön libero Altan Aksoy'a 'kulüp bulabilirsin' diyerek serbest bıraktıklarını ifade eden Macaroğlu, "Altan kulüp bulamazsa, kampa gelecek. Diğer kiralık oyuncularımızla henüz görüşmedik. Önümüzdeki hafta görüşmek için Aydın'a çağırabiliriz. Fikir alış-verişinde bulanacağımızı düşünüyorum. Geçmiş kulüplerinden ilgi olursa, tekrar kiralama yoluna gidebiliriz" dedi.

FATİH CEYLAN GELECEK

Hafta içinde daha önce anlaşılan Fatih Ceylan'ın da Aydın'a geleceğini belirten Macaroğlu, "Önümüzdeki hafta için orta sahaya bir transfer daha yapabiliriz. Oyuncunun pürüzlerini çözmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Uzun yıllar Türkiye'de forma giyen Fatih Ceylan, iki sezondur Almanya'da iyi bir form tutturduğunu belirterek, bu formunu Aydın'da da sürdürmek istediğini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Kiralıklara Kolaylık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement