Ayhan, Güvenlik Güçlerine Baklava Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Ayhan, Güvenlik Güçlerine Baklava Gönderdi

Ayhan, Güvenlik Güçlerine Baklava Gönderdi

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, çatışma bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine bir ton baklava gönderdi.

02.02.2016 10:59

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın çatışma bölgesindeki güvenlik güçlerine bir ton baklava gönderdiği bilgisini paylaştı.

Belediyeden yapılan açıklamada Ayhan'ın vatan sevgisini gösterdiği vurgulanırken, "Akçakale Belediyesine bağlı sosyal yardım işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Sur ve Cizre ilçelerine giderek elleriyle Mehmetçik ve Emniyet mensuplarına baklava ikramında bulundu.

Akçakale belediye başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan aylardır çatışmaların devam etiği Şırnak'ın Cizre ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatanı uğruna çarpışan kolluk kuvvetlerine 1 ton baklava gönderdi. 'Vatan size minnettar' pankartıyla Sur ve Cizre ilçelerine giden Akçakale Belediye personeline Mehmetçik te ilgi gösterdi. Pankartı önce Cizre ve Sur ilçe emniyet müdürlüğüne sonra Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığına asan ve bölgede görev yapan asker ve polislere baklava ikramında bulunan Akçakale Belediyesi takdir topladı. Bölgede görevli asker ve polis ailelerinden başkan Ayhan'a teşekkür telefonları geldi. Arayan aileler başkan Ayhan'a yaptıkları bu örnek davranıştan dolayı teşekkür ettiler. 7. Kolordu komutanlığı da kendi resmi internet sitesinde ziyarete ilişkin 18 adet fotoğraf paylaşarak Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan'a ve tüm Akçakale halkına teşekkür etiler." denildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ayhan, Güvenlik Güçlerine Baklava Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement