Ayvalık CHP'de İkinci Kadın Aday Adayı Iğdır - Son Dakika
Yerel

Ayvalık CHP'de İkinci Kadın Aday Adayı Iğdır

Ayvalık CHP\'de İkinci Kadın Aday Adayı Iğdır

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden üçüncü milletvekilli aday adayı Dr. Neşe Zengin Iğdır oldu.

12.02.2015 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden üçüncü milletvekilli aday adayı Dr. Neşe Zengin Iğdır oldu.

Dr. Neşe Zengin Iğdır, CHP Ayvalık İlçe Başkanlık binası önünde adaylığını açıkladı. CHP'nin Ayvalık'ta ikinci kadın aday adayı olan Iğdır, "Bugün burada tam 25 sene önce bağrınıza bastığını anneniz, ablanız, kardeşiniz, doktorunuz olarak, sizlerle göz göze, yürek yüreğe olmaktan çok büyük heyecan duyuyorum. Merak ediyorsunuzdur neden aday adayı oldum? İnanıyorum ki cumhuriyetimize ve demokrasimize, ülkemize hizmet etmenin makam ve mevkii olmaz. Bu mücadele, bir bedel alınarak, çıkar sağlanarak yapılmaz. Mücadele, bedel ödenerek yapılır. Temiz çevresi, spor alanları olan bir Ayvalık için, mesleğini bilgi ve beceriyle yapabilecek öğrenci yetiştiren okullar ve özgür üniversiteler, cesur basın için mücadele edeceğim. Doğal ortamlarını yok ettiğimiz, sahipsiz hayvanlar içinde mücadele vereceğim. Benden güç almak isteyenler, benimle birlikte cesur olmak, benimle birlikte umut etmek isteyenler için aday adayıyım" diye konuştu.

Iğdır'ın konuşmasının ardından CHP Balıkesir milletvekili aday adayları Asım Sürer ile Filiz Karayelli de kürsüye gelerek birlikte fotoğraf çekildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık CHP'de İkinci Kadın Aday Adayı Iğdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement