Ayvalık Satranç Kulübünden Yılın İlk Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Satranç Kulübünden Yılın İlk Turnuvası

Ayvalık Satranç Kulübünden Yılın İlk Turnuvası

Ayvalık Satranç Spor Kulübü, TSF Ayvalık İlçe temsilciliği tarafından organize edilen Yeni Yıl Satranç Turnuvası’nın, 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılacağı bildirildi.

22.01.2015 17:07

Ayvalık Satranç Spor Kulübü, TSF Ayvalık İlçe temsilciliği tarafından organize edilen Yeni Yıl Satranç Turnuvası'nın, 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılacağı bildirildi.

Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler olmak üzere 4 kategoride yapılacak olan turnuvada; her kategoride ilk beş dereceyi alan sporcular ile en iyi bayan sporcuya madalya verileceği, yarışmalarda derecelendirmelerin Ulusal Kuvvet Derecesi esasına uygun hesaplamalarıyla yapılacağı öğrenildi.

2014-2015 vizeli sporcuların katılabileceği turnuvada; sporcu lisanslarının vizelerinin 1 Ağustos 2014 tarihinde sona erdiği, 2014-2015 sezonu turnuvaları için bu tarihten itibaren vize yaptırılmasının gerektiği kaydedilirken, turnuvalara katılabilmek için 2014- 2015 dönemine ait lisans bedelinin ise 16 yaş altı sporcular için ücretsiz, 16 yaş üstü sporcular için 20 lira ücret ödenmesi gerektiği bildirildi.

Lisansı olmayan 16 yaş üstü sporcuların yanlarında resimli nüfus cüzdanı ve fotokopisi ile 20 lira ücreti getirmeleri halinde lisansları çıkartılacağı, vizesi olmayan 16 yaş üstü sporcuların aynı şekilde vizelerinin de hemen yapılabileceği vurgulandı.

İnternet üzerinden; http://ayvaliksatranc.wordpress.com/ adresinde bulunan Turnuva Kayıt Sayfasından başvuruların yapılabileceği; telefon, faks veya doğrudan başvuru gibi yollarla yapılacak başvuruların ise kabul edilmeyeceği kaydedilirken; turnuvadaki her kategorinin 64 sporcuyla sınırlı olduğu, başvurunun her kategoride 64 sporcuyu aşması durumunda önce UKD puanına sonra başvuru sırasına göre kategorilerin oluşturulacağı açıklandı.

Listelerin 12.02.2015 tarihinde saat 22.00 de http://ayvaliksatranc.wordpress.com/ adresinde ilan edileceği Yeni Yıl Satranç Turnuvasına katılım payının ise 10 lira olarak belirlendiği ve bu bedelin de birinci tur öncesinde makbuz karşılığında tahsil edileceği öğrenildi.

Turnuvaya son başvuru tarihinin 12 Şubat Perşembe günü saat 17.00'ye kadar olduğu bildirilirken; sporcunun adı ve soyadı, doğum tarihi gün-ay-yıl, cinsiyeti ve TC Vatandaşlık numarası, varsa UKD bilgilerinin eksiksiz olarak bildirilmesi gerektiğinin de altı çizildi.

Kayıt yaptıran sporcuların eşleştirmeye dahil edilmeleri için 14 Şubat 2015 Cumartesi günü sabah saat 09.00 - 09.30 arası turnuva alanında kurulacak kayıt masasına başvurarak kayıt işlemini tamamlamaları, ek bilgi almak isteyenlerim ise; Ayvalık Satranç Spor Kulübü e-posta: ayvaliksatranc@gmail.com adresine başvurabilecekleri belirtildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Satranç Kulübünden Yılın İlk Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement