Ayvalık Spor Şehri Olacak - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Spor Şehri Olacak

Ayvalık Spor Şehri Olacak

Uzakdoğu sporlarından Wushu Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Budokaido Kyokushin Hakem Yaz Kampı ve Kata Eğitimi 40 kişinin katılımı ile 28-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ayvalık’ın dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da bulunan Vilayetler Hizmet Birliği Sosyal Tesislerine gerçekleştirildi.

02.09.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzakdoğu sporlarından Wushu Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Budokaido Kyokushin Hakem Yaz Kampı ve Kata Eğitimi 40 kişinin katılımı ile 28-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Ayvalık'ın dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı'da bulunan Vilayetler Hizmet Birliği Sosyal Tesislerine gerçekleştirildi.

Ayvalık Kaymakamlığı'nın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleştirilen kampta, Wushu Federasyonu Budokaido Kyokushin Merkez Hakem Kurulu Başkanı Feyyaz Kayacı katkılarından dolayıAyvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı başta olmak üzere, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü M.Cem Hamzaoğlu ile Antrenör Ali Çamlıbel'e teşekkür ederek, ulusal ve uluslararası birçok organizasyonu Ayvalık'ta yapabileceklerini belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü M.Cem Hamzaoğlu ise tarihi kültürü ve doğasıyla Ege'nin incisi Ayvalık'n spor turizmi şehri olması için tüm federasyonlarla görüştüklerini ve ilçeye davet ettiklerini kaydetti.

Hamzaoğlu, tesisleşme konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığının, Spor Genel Müdürlüğünün ve Balıkesir İl Müdürlüğü'nün de ilçeye desteklerinin sürdüğünü sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık Spor Şehri Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement