Ayvalık'ta Gündüz Plajlar, Akşam Sokaklar ve Restoranlar Doldu - Son Dakika
Güncel

Ayvalık'ta Gündüz Plajlar, Akşam Sokaklar ve Restoranlar Doldu

Ayvalık\'ta Gündüz Plajlar, Akşam Sokaklar ve Restoranlar Doldu

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesi, geçmiş yıllara oranla kötü geçen turizm sezonunun ardından gelen 9 günlük bayram tatiliyle özlenen hareketli günlerine kavuştu.

15.09.2016 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesi, geçmiş yıllara oranla kötü geçen turizm sezonunun ardından gelen 9 günlük bayram tatiliyle özlenen hareketli günlerine kavuştu. Gündüz plajlar, akşamları ise başta Cunda (Alibey) Adası olmak üzere ilçedeki restoran ve kafeteryalar dolarken, yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü.

Otellerdeki doluluk oranlarına paralel olarak ilçenin Cunda Yeni Yol, Boğaz Köprüsü, Kırlangıç Kavşağı, ve Cumhuriyet Meydanı'nda tatilciler, trafik yoğunluğuna neden oldu. Gündüz, güneşli havayı fırsat bilen tatilciler Sarımsaklı, Badavut, Altınova ve ilçe merkezindeki plajlara akın etti. Plajlarda iğne atsan yere düşmeyecek manzaralar yaşandı. Kimi tatilciler ise 40 ile 80 lira arasında değişen tekne turlarına katılarak, cennet koylarda denize girmenin keyfini yaşadı. Plajlardaki yoğunluk akşamları ise ilçe merkezi ile Sarımsaklı ve Cunda Adası'na kaydı. Restoran ve kafeler, Ramazan Bayramı'ndaki kadar olmasa da tatilcilerle doldu. Özellikle, sahildeki, denizden gelen iyot kokusunun keskin bir şekilde hissedildiği balık restoranları tatilcilerin tercih ettiği yerlerin başında geldi. Kötü giden bir sezonun ardından yaşanan bu haretlilik, esnafa biraz olsun soluk aldırdı. Ayvalık'ta tatilin son iki günde de bu hareketliliğin devam etmesinin beklendiği bildirildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayvalık'ta Gündüz Plajlar, Akşam Sokaklar ve Restoranlar Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement