Ayvalık'ta İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Ayvalık\'ta İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle birlikte Kutlu Doğum Haftası ve Regaip Kandili’ni hazırlanan özel bir programla kutladı.

24.04.2015 17:57

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle birlikte Kutlu Doğum Haftası ve Regaip Kandili'ni hazırlanan özel bir programla kutladı.

Bu kapsamda, önceki gün Ayvalık Şehitler Camii'nde akşam namazının ardından düzenlenen etkinlik vatandaşlarla birlikte gerçekleşti.

Etkinlikte; İbrahim Ercan'ın Kur'an tilavetiyle başlayan program, İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İlahi Korosu'nun ilahileriyle sürdü.

Programda; Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ali Gündoğan'ın seslendirdiği 'Sen Yoktun Sultanım' adlı kaside camiyi dolduran vatandaşlar tarafından büyük bir hayranlıkla dinlendi.

Öğrencilerin, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) hadislerinden örnekler sunduğu etkinlikte; Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu Mehmet Ali Yüce, kandil gecelerinin güzelliği ve önemini anlatan anlamlı bir konuşma yaptı. Müdür Yüce, programın hazırlanmasında emeği geçen Özlem Çakır, Nermin Ömür, Reyhan Kuyucak, Oya Günal, Kemal Dedeoğlu'na teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Ayvalık İmam Hatip Ortaokulu'nun Kutlu Doğum Haftası'nın finali ve Regaip Kandili nedeniyle hazırladığı etkinlik, Ayvalık Müftüsü Mehmet Emin Karataş'ın yaptığı dua ile sona erdi.

Oldukça kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen gecede; öğrencilerin gösterdiği balarılı performans, etkinliğe katılan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Müftü Mehmet Emin Karataş, camii cemaati tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanması ise dikkatlerden kaçmadı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement