Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce, Milli Takım'da - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce, Milli Takım'da

Ayvalıklı sporcu Lara İnce, Tekvando Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

15.04.2015 14:09

Ayvalıklı sporcu Lara İnce, Tekvando Yıldızlar Milli Takım kampına davet edildi.

Ayvalık İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ayvalık Spor Kulübünün tekvando sporcusu ve 2014 minikler 59 kilogram Türkiye Şampiyonu Lara İnce, 16-26 Nisan arasında Antalya'nın Side ilçesinde yapılacak Yıldızlar Milli Takımlar Gelişim Kampı'na katılacak.

İnce, kampa davet edilmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Haberi alır almaz çok güzel tepkiler almaya başladım. Çok düzenli bir çalışma sistemimiz var. Benim kampa davet edilmem, Ayvalık'ta benimle beraber spor yapan arkadaşlarım açısından da çok önemli bir olay. İnşallah bu kamp sonrası yapılacak olan performans değerlendirmesinde güzel puanlar alarak yıldızlar kategorisinde isim yapar ve Milli Takım'ın vazgeçilmez sporcuları arasına girmeyi başarırım" dedi.

Ayvalık Spor Kulübü Başkanı ve şampiyon sporcu Lara İnce'nin antrenörü Volkan Sersan ise yıllardır çok yoğun ve düzenli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Lara, Ayvalık'ın gururu oldu. Katılacağı bu kamp gelişimi açısından çok önemli. Aynı zamanda kamp sonrası yapılacak olan performans değerlendirmesinde de iyi bir sonuç elde edeceğini düşünüyoruz. Lara'nın bu başarısı diğer sporcularımızı çok güzel bir şekilde motive edecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Tekvandocu Lara İnce, Milli Takım'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement