Azdavay Seçim Sonuçları - Son Dakika
Yerel

Azdavay Seçim Sonuçları

Azdavay Seçim Sonuçları

Kastamonu’nun Azdavay İlçesinde kesin olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri belli oldu.

31.03.2014 18:01

Kastamonu'nun Azdavay İlçesinde kesin olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanı, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri belli oldu.

Belediye Başkanlığını Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Osman Nuri Civelek'in kazandığı seçimde İl Genel Meclis Üyeliğine AK Parti Adayı Fahrettin Cebeci ve Milliyetci Hareket Partisi Adayı Satı Gökyurt seçilirken Belediye Meclis Üyeliğine AK Parti'den Cevat Taşkan (Kontenjan), Ali Metin Aydın, Tahsin Pamir, Bülent Özdemir ve Erdoğan Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Muzaffer Pamir ve Aydın Kara, MHP den Ali Güneş ve İsmail Demirci seçildiler.

Sonuçların belli olmasından sonra Belediye Başkanlığını aldıklarını belirten AK Parti Azdavay İlçe Başkanı Mehmet Özdemir, Belediye Başkanlığına Seçilen Osman Nuri Civelek, İl Genel Meclisine seçilen Fahrettin Cebeci ve Belediye Meclisine seçilen üyelere başarılar diledi. CHP ve MHP Azdavay Belediye Başkan adayları AK Parti seçim bürosuna gelerek Civelek'i kutladılar. Civelek "Seçim öncesi yaşanan olayların seçim sonrasında güzel hizmetlere dönüşecektir" dedi ve teşekkür etti. Civelek ayrıca seçimde kendilerine destek verenlere teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azdavay Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement