Azerbaycan'da Tüsiab'ın Yeni Başkanı Celil Polat Oldu - Son Dakika
Güncel

Azerbaycan'da Tüsiab'ın Yeni Başkanı Celil Polat Oldu

Azerbaycan\'da Tüsiab\'ın Yeni Başkanı Celil Polat Oldu

– Azerbaycan'daki Türk sanayici ve iş adamlarının ortak adresi olan Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAB) yeni başkanı Celil Polat oldu.

19.06.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'daki Türk sanayici ve iş adamlarının ortak adresi olan Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAB) yeni başkanı Celil Polat oldu.

Başkent Bakü'de düzenlenen 21'inci dönem genel kurulda, Azerbaycan'ın iş ve sanayi hayatına değer katan Türk iş adamları oylarını kullandı. Seçimde tek aday olan Celil Polat TUSİAB'ın yeni Başkanı seçildi. TÜSİAB Genel Sekreterliğine ise Ufuk Aydın seçildi.

TÜSİAB Başkanı Celil Polat, TÜSİAB'ın Azerbaycan'daki Türk İşadamlarını bir çatı altında topladığını ve sadece bugün değil, gelecekte Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluk ve kardeşlik ikliminin gelişmesine önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Yeni yönetimin güçlü firma ve güçlü isimlerden oluştuğunu vurgulayan Polat, "Yeni yönetim kurulumuzda Tekfen, ASELSAN, Polat Grup, Bayburt Grup ve Cengiz inşaat gibi güçlü firmalar ve güçlü isimler yer alıyor." dedi.

"TÜSİAB bugüne kadar görev yapmış bütün başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz sayesinde çok uzun yollar kat etti' diyen Polat, şöyle konuştu: "Bilmelisiniz ki, cemiyetimiz iki ülke kardeşliğine hizmet için çıktığı yolda kurduğu misyon ve vizyonunu devam ettirecek ve ülkelerimizin kalkınması için bundan sonra da elinden gelenin en iyisini yapacaktır. 1994 yılında Azerbaycan'ın ölümsüz lideri Haydar Aliyev'in hayır duaları ile kurulan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vasiyeti ile Azerbaycan'da olan ve Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan'ın 250. fahri üyesi olduğu cemiyetimiz 22 yıldır olduğu gibi her Genel Kurulunu bir sonraki dönemin büyümesi ve istikrarının devamının sağlanması üzerine yapmaktadır."

Polat, başta Azerbaycan ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olmak üzere her iki kardeş devletin bütün kurum ve kuruluşlarına kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. - Haziran

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Azerbaycan'da Tüsiab'ın Yeni Başkanı Celil Polat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement