Azerbaycanlı Milletvekilinden 15 Temmuz Gazisine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Azerbaycanlı Milletvekilinden 15 Temmuz Gazisine Ziyaret

Azerbaycanlı Milletvekilinden 15 Temmuz Gazisine Ziyaret

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile birlikte 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde gazi olan Yasin Lezgi’yi evinde ziyaret etti.

22.02.2017 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile birlikte 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde gazi olan Yasin Lezgi'yi evinde ziyaret etti.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret eden Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva, görüşmenin ardından 15 Temmuz hain işgal girişiminde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde babasını şehit veren ve kendisi de gazi olan Yasin Lezgi'yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Lezgi'nin durumu hakkında bilgi alan Paşayeva, "Allah bir daha Türkiyemize böyle bir acı yaşatmasın. Rabbim genç kardeşimize acil şifalar versin" dedi.

Yasin Lezgi ve annesi ile sohbet eden Ganire Paşayeva, "Yasin evlenince nikah şahidi olmak isterim" diyerek sürpriz yaptı.

Yasin Lezgi'ye bir destek de Azerbaycan Devlet Sanatçısı Nuriye Hüseyinova'dan geldi. Hüseyinova, "Yasin kardeşim senin düğününde gelip türkü söyleyeceğim. Bunu kabul edersen mutlu olurum" dedi.

Gösterilen ilgiden dolayı memnun kalan 15 Temmuz gazisi Yasin Lezgi, Azeri Milletvekili Paşayeva, Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Azerbaycanlı Milletvekilinden 15 Temmuz Gazisine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement