Aziz Yıldırım'dan Güldüren Yanıt: Uzaya Çıkacağız - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Güldüren Yanıt: Uzaya Çıkacağız

Fenerbahçe Başkanı, muhabirin "Hakem hataları böyle devam ederse bir sonraki hamleniz ne olur" şeklindeki sorusu üzerine "Uzaya çıkacağız." diyerek cevap verdi.

30.09.2015 15:05

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakem hataları ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

"BİR İKİ KULÜP KORUNMAYA ÇALIŞILIYOR"

"Hakem camiası içinde bir karışıklık var." diyen Yıldırım, "İçerde güç mücadeleleri olduğunu duyuyoruz. Hele son zamanda maddi anlamda profesyonel hakemliğin gelmesiyle birlikte hakemlik cazip hale geldi. Bugün profesyonel bir hakemin eline 40-50 milyar para geçiyor. Fenerbahçe'ye yapıldı diye söylemiyorum sadece bütün kulüplere karşı hakem hataları var sadece bir iki kulüp korunmaya çalışılıyor. Bir hakem hocası getirildi ve bizim hakemlerimiz Avrupa'da maç yönetmeye başladı. İçerdeki çekişmelerden ve federasyondaki Merkez Hakem Komitesi başkanının şu anda yetersiz olması, son üç sene 3 Merkez Hakem Komitesi başkanı değişti. O zaman istikrarın olmadığı yerde eski MHK'dan ceza alan hakem yeni MHK başkanı tarafından baş tacı edilebiliyor." dedi.

"KAŞARLANMIŞ HAKEMLERLE BU İŞ YÜRÜMEZ"

Hakemler hakkında sert sözler ifade eden Yıldırım, "Van Persie, Nani ve diğerleri burada olduğu için, onlara hakemlik yaptıkları için Avrupa'daki oyunculara karşı daha rahat maç yönetebilirler. Burada görev TFF'de. İçerdeki bu kulüplerle problemi olan hakemleri temizleyecekler. Mete Kalkavan, Ali Palabıyık gelsinler, hata yapsınlar. Kasımpaşa maçına Demiz Ateş Bitner'i verdiler. Ama içerde Eskişehir Fırat Aydınus, Antalyaspor Bülent Yıldırım, Bursa Barış Şimşek. Niye genç hakem göndermiyorsun? Hata yapsınlar onlarda çıkIp "ben bilmeden hata yaptım" desinler. Ama böyle kaşarlanmış hakemlerle bu iş yürümez." ifadelerini kullandı.

"UZAYA ÇIKACAĞIZ"

Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe Kulübü olarak bu hatalar devam ederse hamleniz ne olur" sorusuna salondakileri güldüren bir yanıt verdi. Aziz Yıldırım, hataların devam etmesi durumunda "uzaya çıkacağız" cevabını verirken, "hatalar devam ettiği zaman bakarız" diye de ekledi.

Aziz Yıldırım\'dan Güldüren Yanıt: Uzaya Çıkacağız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Güldüren Yanıt: Uzaya Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • halk: Sen feneri bu gidisle uzayda bile top oynatırsın dunya seni hep hatirlıycak bu dunya senin gibi bi baskan daha görmez aziz sen kralsın aziz 1 5 Yanıtla
  • dos santos : reklam vıdeosunu aç ama vıdeo ya gelınce siyah ekran ünlem. işiniz reklam olmus 0 0 Yanıtla

Advertisement