Aziz Yıldırım'dan Saldırı Tepkisi: Çözemezsem Yüzüme Bakmayın - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Saldırı Tepkisi: Çözemezsem Yüzüme Bakmayın

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, silahlı saldırı sonrası oyuncularına "Bu olaya kellemi koyacağım. Size bunu yapanları bulamazsam, bir daha benim yüzüme bile bakmayın" dedi.

06.04.2015 07:48  Güncelleme: 08:03

5-1 sona eren Rize dönüşü, Trabzon'da Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması olayının perde arkası gün yüzüne çıkmaya başladı.

"OTOBÜSÜN CAMI KIRILDI, FRENE BAS"

Şoför Ufuk Kıran'ın vurulduğu anda kurşun yediğinin farkına varmadığı ve otobüsü kullanmaya devam ettiği öğrenildi. Kıran'a Fenerbahçe Güvenlik Sorumlusu Serdal Kılıç'ın uyarıda bulunduğu ve "Otobüsün camı kırıldı frene bas" diye uyararak aracı durdurabildiği öğrenildi. O esnada bilincini kaybeden Kıran kas refleksiyle frene bastı. Kafile olayı taşlanma vakası sandı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu, şoförden gelen kanı görünce, "Adam vuruldu, ambulans!" diye bağırdı ve durumun ciddiyeti anlaşıldı.

"BİRİ ÖLSE BAYRAM EDECEKLER"

Sow, uzun süre koltuğundan kalkmayarak dua etti. Senegalli'nin, "Kimse kalkmasın yeniden ateş edebilirler" diye bağırdığı öğrenildi. Kadlec'in de isyan ettiği olayda, "Böyle bir şey nasıl olabilir" diye haykırdığı ifade edildi. Kaptan Emre, "Biri ölse bayram edecekler" diye bağırdı.

"ÇÖZEMEZSEM BİR DAHA YÜZÜME BAKMAYIN"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün sabaha karşı 02.00 sularında İstanbul'a inen kafileyi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladı. Kaptan Emre'den olayın detaylarını dinleyen Başkan "Sizden tek bir isteğim var. Evinize gidin, ailenize kavuşun. Bu olayı unutmaya çalışın. Bu olaya kellemi koyacağım. Size bunu yapanları bulamazsam, bir daha benim yüzüme bile bakmayın" dedi.



Aziz Yıldırım\'dan Saldırı Tepkisi: Çözemezsem Yüzüme Bakmayın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Saldırı Tepkisi: Çözemezsem Yüzüme Bakmayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Karahidirli: emre vurulsa hic üzulmezdim 11 10 Yanıtla
  • Necati cumali: Korkudan altına verdi hepsi 5 16 Yanıtla
  • Karahidirli: emrey, volkan, aziz ,demirören bunlar geberse turk futbolu duzelir 15 5 Yanıtla
  • cimbombomlu: aziz başkan sen dürüstsün sözünün erisin memlekete senin gibi bir yönetici gerek. sana güveniyorum ben helal sana. 8 12 Yanıtla
  • TÜRK : Emre sen geberseydin iyi olurdu sadece sen sen sennnn 10 9 Yanıtla
  • ali: Aziz kim oluyor şikeyi aklasın önce adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye boşuna dememişler 13 4 Yanıtla
  • rizeli: Bu sene mahsüller nasıl tarlayı sürdünmü 11 4 Yanıtla
  • kayserli: Ne oldu aziz cokmu tedirgin oldun bunlar hrp senin bucyr emrenin birde mal voljanin yuzunden hani emre sahada volksn sahada horozlaniyodu ne oldu siz bu fenerden gitmedikce size bunlar az bileseni gidi sikeci seni 6 9 Yanıtla
  • sedar ergin: Çözemezsen inan fb.liler senin yüzüne tükürcekler aziz 11 4 Yanıtla
  • : Sen kimsin ki çözemezsen diyorsun. Başkan mısın polis mi ? Ondan sonra ben çete değilim diyorsun. Basbaya çetesin 11 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement