Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı Gözden Çıkardı

Aziz Yıldırım, Diego Ribas\'ı Gözden Çıkardı

Fenerbahçe yönetimi, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle TFF'ye başvuran Diego'nun biletini kesti.

13.04.2015 07:28  Güncelleme: 08:20

Rize maçı dönüşü Sürmene'de yaşanan silahlı saldırının şokunu daha üzerinden atamadan Diego Ribas'ın kulübe çektiği ihtarnameyle bir darbe daha alan Fenerbahçe'de kazan kaynıyor. Dirk Kuyt'ın Feyenoord'la kesin olarak anlaşmasıyla ilk firesini veren sarı-lacivertliler, sezon sonunda Diego'yla da büyük ölçüde yollarını ayırmak zorunda kalacak.

AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Geçen yaz dönemimin en sansasyonel transferi olsa da ligde henüz golü bile bulunmayan 30 yaşındaki oyuncunun, Fenerbahçe'den ayrılmak için gün saydığı ortaya çıktı. Mutsuz olduğu gün gibi aşikar olan Sambacı, sarı-lacivertli kafileye kurulan hain pusuyu fırsata çevirip, bedelsiz olarak başka bir kulübe imza atmak niyetinde.

DIEGO GEMİLERİ YAKTI

Bu amaç uğruna 2 aylık biriken 700 bin Euro'luk alacağını koz olarak kullanan Diego, yönetimden 1 hafta önce 'F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz. 13 Nisan Pazartesi günü kalan maaşını hesabından çekebilirsin' sözünü alsa da sarı-lacivertli kulübe ihtarneme çekip gemileri yaktığını bir anlamda belgeledi. Üstelik sırtına geçirdiği 10 numaranın hakkını veremeyen oyuncunun bu ilk vukuatı değildi. Sambacı'nın sezon başından beri iki defa daha Fenerbahçe'ye alacakları konusunda aynı yöntemi uyguladığı öğrenildi.

BİLETİ KESİLDİ

Yaşanan bu belişmeler, başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini çok rahatsız etti. Taraftarların da artık takımda görmek istemediği futbolcunun menajeri apar topar İstanbul'a çağrıldı. Yönetim bugün aynı zamanda menajerliğini yapan babası Djair Ribas'la masaya oturup oyuncunun geleceğini çizecek. Zirveden ayrılık kararı çıkarsa hiç şaşırmayın.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Diego Ribas'ı Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Para para para....money money....: Türk takımları asla Brezilyalı oyuncu almamalı. . işleri güçleri para, çirkeflik ve hile. . Önce başarı ve sadakat olmalı . . . yabancı dediğin hagi gibi olmalı aldığı parayı hakketmeli. . ! 12 3 Yanıtla
  • eren: ohhh iyi oldu bjk kime gitse siz balıklama atlıyorsunuz 5 4 Yanıtla
  • vatansever: Adam cok Iyi kalirsa seneye Coşar ama artık aziz başkan bıraksın. 5 4 Yanıtla
  • Traftar: Maalesef Fenerbahçe kötü yönetiliyor ve bu durum devam edeceğe benziyor. Artık maçlarını bile izlemek istemiyoruz. Gerçi Türkiye Liginden ne bekleyeceksin ki? neresi doğru ki? A dan Z ye sadece oyalamaca. . . . 5 3 Yanıtla
  • GS KAÇIRMASIN BENCE BÖYLE KALİTELİ OYUNCUYU: HAKAN GS 0 7 Yanıtla
  • REELITE: SADIO MANE - VILADEMIR WEISS- DZEKO ALINSA S.LIGI FINAL GARANTI 0 4 Yanıtla

Advertisement