Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'nun Görevine Son Verdi - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'nun Görevine Son Verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo'nun görevine son verdi. İtalyan yönetici, yarın izleyeceği Kasımpaşa maçından sonra Türkiye'den ayrılacak.

11.02.2016 21:36  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Fenerbahçe şok bir ayrılıkla sarsılıyor. Sezon başında Fenerbahçe'nin sportif direktörlüğü görevine getirilen Giuliano Terraneo ile yollar ayrıldı.

Sporcope'un haberine göre;Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaşadığı fikir ayrılıkları nedeniyle bir süredir pasifize edilen Terraneo, ülkeden ayrılmaya hazırlanıyor. Eşyalarını toplayan İtalyan spor adamı yarın son kez Kadıköy'e giderek Kasımpaşa maçını izleyecek. Terraneo, maçın ardından ise Türkiye'den ayrılacak.

TRANSFERLERDE ÇOK ETKİLİ OLMUŞTU

Sezon başında geldiği Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü görevinde başta teknik direktör Vitor Pereira olmak üzere bir çok trasnferde önemli paya sahip olan Terrano, kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Yaz transfer döneminin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la problemler yaşayan 62 yaşındaki Terraneo uzun süredir gündeme gelmiyordu.

Terraneo, sezon başında yapılan transferlerde baş rolde olmasına rağmen ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir isim katmayan Fenerbahçe'de forvet arayışlarını Ali Yıldırım sürdürmüştü. Adeta Samandıra Tesisleri'ne hapsolan İtalyan spor adamının bileti sonunda kesildi. Aziz Yıldırım tarafından daha fazla takımda görülmek istenmeyen Terraneo yarın son kez Fenerbahçe tribünlerinde yerini alacak.

YILDIRIM'IN SAMANDIRA'YA GELMESİNDEN RAHATSIZDI

Fenerbahçe'deki etkinliği yavaş yavaş azaltılan Terraneo, Aziz Yıldırım'ın Samandıra Tesisleri'ne çok sık gelmesinden dolayı rahatsız oluyordu. Bu konu yüzünden başkanla kavga etmesinin ardından Terraneo, iyice etkisiz bir pozisyona getirilmiş hatta kulüp binasında kendisine tahsil edilen oda dahi elinden alınmıştı. İtalyan futbol adamının bir süredir kulüpte hiçbir iş yapmadığı da konuşuluyordu.

Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo\'nun Görevine Son Verdi

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'nun Görevine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mehmet: beter olun şikeciler 24 31 Yanıtla
  • Kılıç: Azize kaprisleri :)) 6 25 Yanıtla
  • Malatya: Aziz başkan lütfen bırak 21 5 Yanıtla
  • gara: Aslan baba 100 yıl yaşa 6 8 Yanıtla
  • fenerbahçe: slaven bilicin bir sözü. vizyonu Fenerbahçeyi yenmek için olan ligten bir halt olmaz nokta 11 2 Yanıtla
  • gs: ne yalan söyleyim önce aziz başkan gitmeli diye düşünürken kendi takımımda bir aziz olmadığını gördüm yıllarca keşke fbyi bırakıp bizim başkan olsaydı. saygılar 5 5 Yanıtla
  • Fenerbahçe cumhuruyeti: Aziz başkan başkan kalda biraz profesyonel ilk lütfen sadece başkan kal 4 3 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): neden kasımpaşa maçını izleyip gidecek ki. Eğer ayrılacak olsa Aziz başkan onu kovsa direk gider ne alaka maçı izleyip gidecek 2 2 Yanıtla
  • ADALET: İSLAM DEVLETİMİZ ZATEN KURULDU (KAFİRLER BİR OLDU BİZE KARŞI YETMEDİ BİDE SÖZDE MÜSLÜMANLARI ORTAK YAPTILAR KENDİLERİNE) İFTİRALAR .YALANLAR BAŞARAMADINIZ BAŞARAMAYACAKSINIZ.......................RABBİM DOĞRULARLA BERABERDİR ......HALİFE PRF DR EBU BEKİR BAĞDADİ HÜSEYNİ EL KUREYŞ İYE SELAM OLSUN......................... 0 3 Yanıtla
  • Masal: yorum kaldırma var da haber kaldırma yok mu 2 0 Yanıtla

Advertisement