Babaannesini Öldüren Adam: Onu Çok Sevdiğim İçin Bıçakladım - Son Dakika
3. Sayfa

Babaannesini Öldüren Adam: Onu Çok Sevdiğim İçin Bıçakladım

2003'te Elazığ'da babaannesini öldüren adam geçtiğimiz ekim ayında hapisten kaçtı. Yakalanan hükümlü, "Babaannemi çok sevdiğim için bıçakladım. İnsan sevdiğini bıçaklar da." dedi.

13.02.2016 10:27  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da 2003 yılında babaannesini bıçaklayarak öldürdüğü için 22 yıl hapis cezası alan; ancak Sivas cezaevinden kaçan firari hükümlü Adana'da yakalanınca "Babaannemi öldüresiye seviyordum, öldürdüm. Onun için her gün Fatiha okuyorum." dedi.

EŞİ İLE TARTIŞAN BABAANNESİNİ BIÇAKLADI

Olay, 20 Nisan 2003 yılında Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi ve babaannesi Elif Gülaçar ile birlikte yaşayan Resul Gülaçar, 2003 yılında eşi ile babaannesi tartışınca babaannesini bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra yakalanan Resul Gülaçar, Elazığ 1. Ağır Ceza Mahakemesi'nde yargılanarak 22 yıl hapis cezası aldı.

CEZAEVİNDEN KAÇTI, YAKALANINCA "AİLE SAADETİMİ BOZDUNUZ" DEDİ

Sivas Cezaevi'ne gönderilen hükümlü burada 12 yıl yattıktan sonra 1 6 Ekim 2015 tarihinde cezaevinden kaçtı. Hükümlünün kaçmasının ardından peşine düşen güvenlik güçleri, şahsın Adana'da olduğunu belirledi. Bunun üzerine, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışma sonucunda hükümlünün Kiremithane Mahallesi'nde olduğu belirlendi. Polis hemen adrese giderek evin etrafını çevirdi, bir süre sonra eve girdi. Eşi ile birlikte kahvaltı yaparken alınan hükümlünün, eve gelen polislere "Aile saadetimi bozdunuz." dediği öğrenildi.

"BABABANNEMİ ÇOK SEVDİĞİM İÇİN BIÇAKLADIM"

Emniyet'e getirilerek burada işlemleri yapıldıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürülen hükümlü, basın mensuplarının "Neden babaanneni bıçakladın?" sorusuna, "Babaannemi çok sevdiğim için bıçakladım. İnsan sevdiğini bıçaklar da. Şu an kalan cezamı gidip yatacağım. 3 sene cezam kaldı. Babaannemi öldüresiye seviyordum. Para yönünden öldürmedim, maddi sıkıntımız yok Allah'a çok şükür. Her insan gibi ben de pişmanım. Babaannem 2003 yılında öldü. Her gün dua ediyorum, nur içinde yatsın. Hem bıçakladım hem dua ediyorum, Yasin-i Şerif ve Fatiha duasını okuyorum kitaptan. Babaannemi eşim için bıçakladım. Eşime eziyet ediyordu, bana devamlı boşan diyordu. Yani aile içi şiddet. Ben de boşanmıyordum, devamlı söylüyordu. İnsan dolunca da ne yaptığını bilmiyor işte her yönden pişmanım." dedi.


Babaannesini Öldüren Adam: Onu Çok Sevdiğim İçin Bıçakladım
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Babaannesini Öldüren Adam: Onu Çok Sevdiğim İçin Bıçakladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Hansel: yinemi elazığ 9 7 Yanıtla
  • OF: Iyi bir dayak istiyor 12 0 Yanıtla
  • er: Yinemi samsum 9 0 Yanıtla

Advertisement