Babayiğit: Haziran Seçimleri Milattır - Son Dakika
Yerel

Babayiğit: Haziran Seçimleri Milattır

Babayiğit: Haziran Seçimleri Milattır

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Fatih Babayiğit, "Haziran seçimleri ülkemiz açısından milat değeri taşıyor" dedi.

27.02.2015 00:57

Adalet ve kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Fatih Babayiğit, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gün Bütün Olmak Günüdür

"Huzur ve barış içinde yaşamak için birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor" diyen Fatih Babayiğit şunları söyledi:

"İlimizin en büyük sorunlarından biri olan işsizlik sorununun kalıcı ve köklü çözümlere ulaşabilmesi için, çok yönlü projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Özellikle barış sürecinin nihai sonuca ulaşması, kentimiz ve bölgemiz ekonomisi Açısından büyük önem taşıyor. Yerli ve yabancı sermayenin kentimizde muhtelif sektörlerde yatırımlara yönelebilmesi için silahların sustuğu, çatışmaların olmadığı bir Diyarbakır inşa etmeliyiz ki, işsizliğin panzehiri olan istihdam unsurlarını harekete geçirebilelim. Ekonomik ve sosyal yönlerden gelişmiş bir Diyarbakır'da geçmiş yıllarda yaşanmış olan beyin göçü tersine dönecek, kentimiz her sektörde kalifiye insanların rahatlıkla hayatlarını idame ettirebileceği coğrafya haline gelecektir.

Kadınlarımız Hayatın Merkezinde Yer Alabilmeliler

Özellikle ilçe ve STK ziyaretlerinde en dikkat ettiğimiz husus, kadınlarımızın gündelik hayatın içinde daha fazla yer alabilmeleridir. Kadınlarımız ne kadar çok hayatın merkezine dahil olurlarsa, yaşanan sorunların o derece azalacağı su götürmez bir gerçektir. Diyarbakır'da kırk yıldan bu yana faaliyet gösteren babayiğit inşaat firmasının genel koordinatörlük görevini sürdüren biri olarak şunu rahatlıkla ifade etmeliyim ki, toplumun geniş kesimlerine hitap edecek, herkesi kucaklayacak, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden sabır ve azimle hayata geçirilecek projeler, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras olacaktır"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Babayiğit: Haziran Seçimleri Milattır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement