Bağarası Mahallesi'nin Altyapı Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Bağarası Mahallesi'nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Bağarası Mahallesi\'nin Altyapı Sorunu Çözülüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi altyapıya kavuşuyor.

20.07.2015 18:06

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla Söke'ye bağlı Bağarası Mahallesi altyapıya kavuşuyor. Seçim önü söz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile mahallenin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarından oluşan altyapı çalışmalarına başlandı.

İlk olarak Bağarası'nın Kalcık mevkiinde yıllardır süre gelen içme suyu sorunu çözülmüş, Kalcık halkının testi ve bidonlarla su taşıma çilesi sona ermişti. Bağarası mahallesinin en büyük sorunlarından biri olan ve özellikle kış aylarında vatandaşları canından bezdiren altyapı sorununa da el atıldı. Mahalle sakinlerinin ortak isyanı olan kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının yokluğundan oluşan sorunların bundan sonra yaşanmayacağı belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Söke ASKİ ekipleri tarafından altyapı döşeme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bir tarafta Kanalizasyon hattı döşenmesi yapılırken, diğer taraftan Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Şube ekipleri de bozulan yolların düzeni, parke taşı döşeme ve tamir işlerini yapıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağarası Mahallesi'nin Altyapı Sorunu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement