Bağarası'nda Kapalı Pazaryeri Yapım Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika
Yerel

Bağarası'nda Kapalı Pazaryeri Yapım Çalışmaları Hızlandı

Bağarası\'nda Kapalı Pazaryeri Yapım Çalışmaları Hızlandı

Söke’ye bağlı Bağarası mahallesinde kapalı pazaryeri yapım çalışması hızlandı.

20.03.2017 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke'ye bağlı Bağarası mahallesinde kapalı pazaryeri yapım çalışması hızlandı.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın Bağarası halkına yapımı için söz verdiği kapalı pazaryeri çalışmaları başladı. Yüklenici firma tarafından gerçekleştirilen çalışmaları Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve ekibi yakından takip ediyor. Pazaryerinin Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor.

Söke'nin en büyük beldesiyken, Büyükşehir yasası ile en büyük mahallelerinden biri haline gelen Bağarası'nın pazarı çevreden yoğun ilgi gören yerlerden biri. Pazaryerinde yıllardır yaşanan sıkıntılara dur diyecek yeni pazaryeri yapımını mahalle sakinleri heyecanla bekliyor. Üzeri o günkü şartlarla kısmen kapatılan Bağarası pazaryerinde 40 yıl sonra yenileme adımı atılırken, Söke Belediye Başkanı verdiği bir sözü daha yerine getiriyor.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Seçimlerden önce Bağarası'nın noksanı olarak tespit ettiğimiz ve vatandaşlarımızın bizden taleplerinden biriydi. Geldiğimiz gün itibariyle çalışmalarına başladık. Bir aksilik çıkmazsa Mayıs ayı sonunda pazarcı arkadaşlarımız yeni yerde hizmet veriyor olacaklar. Çevre düzenlemeleriyle birlikte vatandaşlarımız, daha rahat alışveriş yapabilecekleri kapalı bir pazaryerine kavuşacaklar. Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağarası'nda Kapalı Pazaryeri Yapım Çalışmaları Hızlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement