Bağcılar'da Kapalı Yüzme Havuzlarına İlgi Arttı - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Kapalı Yüzme Havuzlarına İlgi Arttı

Bağcılar'da belediye tarafından hizmete sunulan kapalı yüzme havuzlarından bir haftada yaklaşık 2 bin 500 kişinin yararlandığı bildirildi.

14.07.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da belediye tarafından hizmete sunulan kapalı yüzme havuzlarından bir haftada yaklaşık 2 bin 500 kişinin yararlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Barbaros, Kazım Karabekir, Kemal Paşa, Yüzyıl, Demirkapı ve Evren mahallelerinde hizmete sunulan kapalı yüzme havuzlarına ilgi her geçen gün artıyor.

Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun hijyenik koşullarda hizmet verilen havuzlarda aynı zamanda yüzme bilmeyenlere de uzmanlar tarafından ders veriliyor. Yüzme kursları kadınlara ve erkeklere yönelik düzenleniyor. Havuzlardan 6-14 yaşlar ile 15 yaş ve üzeri gruplar faydalanabiliyor.

Bunun yanı sıra Barbaros Kapalı Yüzme Havuzu'nda Fin ve Türk hamamı ile sauna da hizmet veriyor. Her yüzme havuzunda bir cankurtaran da bulunuyor. Yüzme havuzlarında yine ilk yardım ve hijyen eğitimi almış personel görev yapıyor.

Cuma günü hariç haftanın altı günü açık kapalı yüzme havuzlarından haftada yaklaşık 2 bin 500 kişi faydalanıyor. Havuzlarda 09.00 ile 23.00 saatleri arası hizmet veriliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hemşehrilerinin sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabileceği tesisleri hizmete sunduklarını kaydetti.

Çağırıcı, "Yüzme sporunun önemini yakından biliyoruz. Eğitici ve öğretici özelliği bulunuyor. Yüzme bilmeyen çocuklarımıza uzman eğitmenlerimiz tarafından kurs veriyoruz. Kulaç atmayı öğreniyorlar. Bunun yanı sıra yüzme aynı zamanda gelişme çağındaki çocuklarımızın da fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlıyor. Kapalı yüzme havuzlarımız hemşehrilerime sağlıklı ve güvenli ortamda hizmet veriyor. İnşallah tüm mahallemize kapalı yüzme havuzları inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Kapalı Yüzme Havuzlarına İlgi Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement