Bağımsız Aday Eski Bakan Kayalar'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Aday Eski Bakan Kayalar'a Yoğun İlgi

Bağımsız Aday Eski Bakan Kayalar\'a Yoğun İlgi

Yozgat'tan bağımsız aday olan Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Kadışehri İlçesi'nde karşılaştığı yoğun ilgi üzerine seçim otobüsünün üzerine çıkıp, halka hitap etti.

27.09.2015 15:13

Yozgat'tan bağımsız aday olan Tarım, Orman ve Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Kadışehri İlçesi'nde karşılaştığı yoğun ilgi üzerine seçim otobüsünün üzerine çıkıp, halka hitap etti.

Seçim çalışmalarını bayramlaşma ziyaretleriyle sürdüren Kayalar, Kadışehri İlçesi'nde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret edip, parti yöneticilerinin bayramını kutlayan Kayalar, yaptığı kısa değerlendirmede, "Kimsenin yanında veya karşısında değil, bağımsız adayım. Sade bir milletvekilliği için değil, Türkiye'ye bir mesaj vermek üzere yola çıktım. İnsanları ayrıştırmak değil, bizim amacımız insanları birleştirmektir" diye konuştu. Kayalar, daha sonra ilçe merkezindeki esnafı ziyaret edip, bayramlaştığı sırada etrafını saran kalabalık içerisinden yöneltilen soruları yanıtlamaya çalıştı. Kalabalığın giderek artmaya başlaması üzerine seçim otobüsünün üzerine çıkan Kayalar,yaptığı konuşmada bakanlığı döneminde yaptığı hizmet ve çalışmaları anımsattı. Amacının sade bir milletvekilliği olmadığını, Yozgat'tan Türkiye'ye yeni bir oluşumun mesajını vermek istediğini ifade eden Kayalar, "Adliyemiz elimizden alındı, demiryolumuz olacaktı olmadı" serzenişlerindede bulunduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Kadışehri'nin hiç bir yerlerle bağlantı yolu yoktu, Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatifi, PTT'si yoktu. İki çatılı yapısı vardı. Önce burada ihtiyaç duyulanları yaptık, hizmet getirdik. Adında şehir olan Kadışehri'ni daha fazla hizmet alsın diye ilçe, şehir yaptık. Kaymakamlık levhasını çaktığım Kadışehri ilçemizden bugün de tüm Türkiye'ye sesleniyorum, Türkiye'nin talebini karşılamak, Türkiye'ye hizmet etmek için yola çıktık." - Kadışehriyozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Aday Eski Bakan Kayalar'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement