Bağımsız Adaydan Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bağımsız Adaydan Taziye Ziyareti

HÜDA PAR'ın seçimlerde desteklediği bağımsız adaylardan Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Şehzade Demir, Silopi'de taziye ziyaretinde bulundu.

08.04.2015 18:38

HÜDA PAR'ın seçimlerde desteklediği bağımsız adaylardan Şırnak Bağımsız Milletvekili Adayı Şehzade Demir, Silopi'de taziye ziyaretinde bulundu.

Demir, beraberinde HÜDA PAR Şırnak İl Başkanı Abdullah Kılıç, HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı Emcet Yalçın ve HÜDA PAR Cizre ilçe Başkanı Ahmet Elçin ile birlikte geçtiğimiz günlerde Adana'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Salih Uçar için açılan taziye evini ziyaret etti.

Burada konuşma yapan bölgenin önde gelen müderrislerinden Abdullah Danış, her nefisin ölümü tadacağını belirterek, "Ölüm, her canlı için mukadder bir sonuçtur. Kaçmakla ondan kurtulmak mümkün değildir. Peygamberimiz 'sakın sizden hiç biriniz ölümü temenni etmesin. Çünkü o, hayır ve iyilik sahibi ise, yaşayıp iyiliğini artırması umulur. Eğer günahkar bir kişi ise günün birinde tövbe ederek Allah'ın rızasını dilemesi beklenir" diye buyuruyor. Müminin görevi ölümü hatırlamak ve ona hazırlıklı olmaktır" dedi.

Demir ve beraberindekiler, Uçar için okunan duaların ardından, taziye evinden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bağımsız Adaydan Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement