Bağlar'da Parkeyle Döşenecek - Son Dakika
Yerel

Bağlar'da Parkeyle Döşenecek

Bağlar\'da Parkeyle Döşenecek

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde belediye tüm sokakları parke ile döşeyecek. Bağlar'da Şubat ayında startı verilen parke taşı çalışmaları Yeniköy'de devam ediyor.

18.11.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde belediye tüm sokakları parke ile döşeyecek. Bağlar'da 2015 yılı şubat ayı başlarında startı verilen parke taşı çalışmaları, Yeniköy Mahallesi'nde devam ediyor. Şimdiye kadar Bağlar'ın birçok mahallesinde toplam 200 bin metre kare parke taşı döşeyen Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, 75 bin metre kare daha parke taşı yaparak, Bağlar'da parke taşı olmayan mahalle bırakmamayı hedefliyor.

Bağlar'da 2015 yılı şubat ayı başlarında start verilen parke taşı çalışmaları Yeniköy Mahallesi'nde devam ediyor. Yeniköy Mahallesi'nde şimdiye kadar gidilmemiş sokaklarda da parke taşı döşeyen Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, buradaki çalışmasını bir hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Bağlar'ın genelinde şimdiye kadar 200 bin metre kare parke taşı döşerken, ayrıca belediye tarafından yapılması planlanan parke taşı çalışmaları kapsamında Selahattin Eyyubi, Mevlana Halid, Muradiye, Kaynartepe, 5 Nisan ve Şêyhşamil Mahalleleri'nin ara sokaklarında da 75 bin metre kare parke taşı döşeyecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar'da Parkeyle Döşenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement