Bahçeli, Şehit Aileleri Derneği'ne Minibüs Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Bahçeli, Şehit Aileleri Derneği'ne Minibüs Bağışladı

Bahçeli, Şehit Aileleri Derneği\'ne Minibüs Bağışladı

1 Kasım seçimlerinde büyük bir hezimet yaşayan MHP Lideri Bahçeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne şahsi olarak aldığı minibüsü hibe etti.

14.11.2015 15:44  Güncelleme: 16:28

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ne minibüs bağışladı.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Osmaniyeli olan Devlet Bahçeli tarafından gönderilen minibüs, derneğin Esenevler Mahallesi'ndeki merkezinde düzenlenen törenle şehit aileleri, gazi ve yakınlarının hizmetine sunuldu. Şube Başkanı Durmuş Öksüz, törende yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye dernek üyeleri adına teşekkür ederek, derneğin faaliyet gösterdiği mevcut arazisinin de yine Bahçeli tarafından bağışlandığını söyledi.

"ŞAHIS OLARAK ALINIP HİBE EDİLDİ"

2006'de derneğin şubesini kurduklarını belirten Durmuş Öksüz, "O yıldan bugüne kadar hizmet etmekteyiz ancak bizim en büyük sıkıntımız yerimizin olmayışıydı. Sayın Devlet Bahçeli şu anki yerimizi -şahsi arsasını- bizim derneğe bağışladı ve Belediye Başkanımız Kadir Kara da binamızı yaptırdı. Bizim diğer bir sıkıntımız da aracımızın olmamasıydı. Şehit ailelerimizi ziyaretlerinde, şehit cenazelerimize giderken aracımız olmamasından dolayı büyük sıkıntılar çekmekteydik. Bu aracımızı da yine seçim çalışmalarında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli derneğimize ziyarete geldi. Bize 'Başkanım herhangi bir eksiğimiz var mı?' diye sorduğunda bir minibüs eksiğimiz olduğunu söyledim. Sayın Devlet Bahçeli tarafından şahıs olarak galeriden alınarak derneğimize hibe edildi." dedi.

Şehit yakınları ve gaziler de Bahçeli'ye teşekkür etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli, Şehit Aileleri Derneği'ne Minibüs Bağışladı - Son Dakika


Advertisement