Bahçeli ve Yıldırım: Darbe ile Mücadele Sürmeli - Son Dakika
Güncel

Bahçeli ve Yıldırım: Darbe ile Mücadele Sürmeli

Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çankaya'da görüştü. İki lider de darbeye karşı mücadelenin devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti.

19.07.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası iki lider, ortak açıklama yapmak üzere kameraların karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu.

"İKTİDARIN DİK DURUŞUYLA KISA SÜREDE BASTIRILMIŞTIR"

Bahçeli, konuşmasından satır başları şu şekilde: "Önümüzdeki günlere ışık tutabilecek yaklaşımlar ortaya konulmuştur. 15 Temmuz'da başlayan darbe teşebbüsü mevcut iktidarın dik duruşu nedeniyle kısa sürede bastırılmıştır. Çok kısa sürede darbenin hemen sonuçları net görülmemekle birlikte, tehlike boyutundan uzaklaştırılmıştır. Sayın Başbakanı'mıza teşekkür ediyorum, milletimize geçmiş olsun diyorum."

"BAHÇELİ'NİN DE İFADE ETTİĞİ GİBİ YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR"

Başbakan sözleri ise şu şekilde oldu: "15 Temmuz gecesi bir darbe kalkışmasını milletin iradesi ile etkisiz hale getirmiş bulunuyoruz. Darbe ile ilgili süreç milletimiz adına başarı ile sonuçlandı. Ancak işimiz sona ermedi. Sayın Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi yapacak çok işimiz var. Bu acıları millet bir daha yaşamasın.

"BAHÇELİ'YE MİLLETİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bu girişimin ilk anından itibaren Sayın Bahçeli telefonla arayarak her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etmiştir. Sadece destek değil, meydanlarda biz de olacağız demiştir. Diğer siyasi partiler de topyekün olarak terör odaklarına karşı tek yürek olmuş ve bu bela defedilmiştir. Bundan sonra yapacak işimiz var daha. Türkiye'de artık bölücü terör ve darbe girişimleri gündemi işgal etmekten çıkarılacak. Bir kez daha Sayın Bahçeli'ye milletimiz adına çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz de tabi ki farklılıklarımız var ama hepimizin gözlerinden akan yaşlar aynı. Her zaman bu tabloyu muhafaza etmek bizlerin görevi olmalıdır. Baştan beri MHP bu hassasiyeti göstermiştir. Mesele memleket olunca gerisi teferruattır anlayışını görmekten memnuniyet duydum."

Bahçeli ve Yıldırım: Darbe ile Mücadele Sürmeli
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli ve Yıldırım: Darbe ile Mücadele Sürmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • yazık: Bu haberi şaşıran hiç kimse yoktur ne de olsa bahçeli 9 10 Yanıtla
  • Giresun: Helal olsun size Allah razı olsun keşke olmasaydı 10 3 Yanıtla
  • Basiretli: Değerli arkadaşlar, Ülke olarak gördük ki, ister Sağ ister Sol, ister Akp ister Chp, ister Mhp olsun...Bazı zamanlarda ki biz birbirimizle çatışmalarımız derinleştirdiğimiz vakitlerdir bunlar.Düşman pusudan çıkıp saldırıyor.Bu süreç hepimize çok öenmli bir ders olmalı.Sağ-Sol, Alevi-Sünni-Türk-Kürt çatışmaları varoldukça biz böyle alçaklıklara uğrayacağız.O vakit Bu saatten sonra aklımız başımıza alıp birlik içerisinde adaelt ile birbirimize farklılıklarımızı kabullenerek kenetlenmeliyiz. 10 1 Yanıtla
  • KOSOVALI: bahçeli dik durdun sen kazandın minnettarız size akp yalnız bırakmadınız bu adi darbecilere ve beyaz türklere 6 2 Yanıtla
  • ccc: Türkmen beyi devlet bahçeli seninleyiz 1 1 Yanıtla
  • .: ordu bu sistemde olduğu sürece, geriye kalanların darbe yapmayacağının garantisi varmı?.. 0 1 Yanıtla
  • TEK ÜLKE TÜRKİYE: Sayın bahçeliye yaptığı konuşmaları ve hükümete verdiği destek ve teşekkürü için teşekkürler. 0 0 Yanıtla
  • .: darbeci ordu yapısı değiştirilmeli, ne bu yaww her 10 senede bir darbe?.. 0 0 Yanıtla

Advertisement