Bahçelievler'de Zabıtaya Araç Desteği - Son Dakika
Yerel

Bahçelievler'de Zabıtaya Araç Desteği

Bahçelievler Belediyesi, ilçe zabıta müdürlüğüne 18 araçlık filo desteği sağladı.

09.02.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçelievler Belediyesi, ilçe zabıta müdürlüğüne 18 araçlık filo desteği sağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, araç teslim töreninde konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, ilçenin 11 mahallesinde denetimlere hız ve etkinlik kazandırmak amacıyla takviye araç filosuna ihtiyaç olduğunu belirterek, " Zabıta, belediyenin sokak ve caddelerdeki resmi yüzüdür, dışarıya açılan penceremizdir" ifadesini kullandı.

Daha kaliteli yaşanabilir bir Bahçelievler için kaliteli ve nitelikli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Develioğlu, yaptıkları çalışmaların Bahçelievler'in nereden nereye geldiğinin göstergesi olduğunu kaydetti.

Hizmete sundukları binek araçların zabıta için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Develioğlu, bu anlamda denetim etkinliğine hız kazandırılacağını bildirdi.

Develioğlu, "Nüfusumuz gündüzleri 1 milyonu geçiyor. Bahçelievler'de zabıta artık her yere, her noktaya gülen yüzüyle mutlaka ulaşacak ve sorunları en kısa zaman diliminde etkin ve kaliteli bir şekilde de çözecektir" diye konuştu.

Tören sonrası Zabıta Müdürü Sinan Aydın, Develioğlu'na zabıta teşkilatının tarihçesini anlatan bir kitap hediye etti. Zabıtaya verilen 18 araçla birlikte, 4  binek araç da imar ve şehircilik müdürlüğünün emrine verildi.

Teslim törenine, AK Parti İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Zabıta Müdürü Sinan Aydın ve zabıta personeli katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahçelievler'de Zabıtaya Araç Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement