Bakan Çağatay Kılıç, 12 Yaş Tenis Kız Milli Takımını Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Çağatay Kılıç, 12 Yaş Tenis Kız Milli Takımını Kabul Etti

Bakan Çağatay Kılıç, 12 Yaş Tenis Kız Milli Takımını Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ile Avrupa üçüncüsü olan 12 Yaş Kız Milli Takımını makamında kabul etti.

14.08.2014 14:12  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Henüz spor serüvenlerinin başlarında olan Milli sporcularımız, ülkemiz spor geleceği adına ümit verici başarılara imza atıyor" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural ile Tennis Europe Nation Challenge turnuvasında Avrupa üçüncülüğü elde eden 12 Yaş Kız Milli Takımı'nı makamında kabul etti.

Türkiye'nin son yıllarda hemen her branşta önemli başarılara imza attığını ve ülke spor tarihinin büyük bir ivme kazandığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Ülkemiz gerek başarı, gerek tesis gerekse organizasyonlara ev sahipliği yapma noktasında tenis branşında da zirveye oynayan ülkeler arasında yerini aldı" diye konuştu.

Genç sporcularımız Zeyneb Sena Sarıoğlan, Betina Tokaç ile Selin Lidya Sepken'i gelecek adına ümit veren başarılarından dolayı tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

"Bakanlık olarak sporun her branşında önemli yatırımlar yapıyoruz. Bu desteklerin meyvesini gelecek yıllarda alacağımıza eminim. Bu noktada sporcularımız, antrenörlerimiz, teknik ve idari kadrolarımız el birliğiyle azimle çalışmalarını sürdürmeli. Henüz spor hayatlarının başlarında sporcularımızın uluslararası arenada böylesine başarılar kazanması geleceğe daha da umutla, güvenle, heyecanla bakmamıza vesile oluyor. Hepsinin başarısı daim olsun." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Çağatay Kılıç, 12 Yaş Tenis Kız Milli Takımını Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement