Bakan Çağatay Kılıç, Nanjing'in Madalyalı Sporcularını Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Çağatay Kılıç, Nanjing'in Madalyalı Sporcularını Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2014 Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan sporcuları kabul etti.

11.12.2014 13:37  Güncelleme: 16:27

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2014 Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan sporculara, "Öncelikle almış olduğunuz madalyaları ömür boyu taşıyabilecek olmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Ümit ediyorum ki diğer branşlarda da farklı başarılar elde edeceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çin'in Nanjing kentinde 16-28 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 2014 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanan sporcuları kabul etti. Bakanlık binasındaki kabulde milli sporcuların yanı sıra, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya da hazır bulundu.

"GELECEK İÇİN ÜMİT VERİYOR"

Bakan Çağatay Kılıç, milli sporcuların Çin'e yolculuğundan önce bir araya gelip yemek yediklerini fakat döndüklerinden sonra görüşme fırsatları olmadığını belirterek, "Bugün yeniden bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Madalya alan sporcularımızın genç kardeşlerimizin hepsini tek tek tebrik ediyorum. Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'nda aldığımız bu başarılar bizim için önemli. Bu başarılar bize gelecek için ümit veriyor. Kardeşlerimizin kendilerini geliştirmesi için bir fırsat olan bu tip uluslararası organizasyonlara katılımımız tecrübelerimizi arttırıyor. Ayrıca gelecek için yapabileceğimiz çalışmaları nasıl geliştirebileceğimiz konusunda ve bugüne kadar yaptıklarımızın bize ne getirdiğini veya ne getirmediğini görebildiğimiz fırsatlar oluyor" dedi.

"Öncelikle sizlerin almış olduğu madalyaları ömür boyu taşıyabilecek olmanızdan dolayı tebrik ediyorum" diyen Bakan Çağatay Kılıç, "Ümit ediyorum ki başka branşlarda da kardeşleriniz, arkadaşlarınız bizlere uluslararası anlamda farklı mutluluklar yaşatacaktır. Bugün, judo, tekvando, boks, güreş ve kürekte başarı sağlamış olan kardeşlerimizle bir aradayız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bakan Çağatay Kılıç, Nanjing'in Madalyalı Sporcularını Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement