Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun Yayımladığı Bildiri, Suriye'deki Sorunun... - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun Yayımladığı Bildiri, Suriye'deki Sorunun...

Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu\'nun Yayımladığı Bildiri, Suriye\'deki Sorunun...

Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun yayımladığı bildiri, Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir fırsattır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun bugün yayımladığı bildirinin Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

12.02.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun yayımladığı bildiri, Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir fırsattır

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun bugün yayımladığı bildirinin Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Münih'te Uluslararası Suriye Destek Grubu Toplantısı'na katıldı. Bakan Çavuşoğlu, toplantı ile ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun bugün yayımladığı bildiri, Suriye'deki sorunun çözümü yolunda önemli bir fırsattır. Bu bildiriyle Cenevre görüşmelerini engelleyen hususlar tespit edilmiş, siyasi sürecin önünü açmak için bir fırsat yakalanmıştır. Önemli olan, bu fırsatın kullanılması, hava saldırılarının durdurulması, sivillerin hedef alınmaması ve insani erişimin sağlanmasıdır" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Suriye Destek Grubu Toplantısı öncesinde ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin ev sahipliğindeki toplantılara katıldı. Bakan Çavuoğlu ayrıca Katarlı ve Suudi mevkidaşları ile ülkeler arasındaki yakın işbirliği çerçevesinde biraraya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu : Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun Yayımladığı Bildiri, Suriye'deki Sorunun... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement