Bakan Çelik, İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesinde Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik, İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesinde Yapılan Saldırıyı Kınadı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi ve atölyelerinin de bulunduğu alanda çalışanlara yapılan saldırıyı kınarken, "Sebep olanlardan hesap sorulmasını takip edeceğiz.

19.07.2014 17:26

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi ve atölyelerinin de bulunduğu alanda çalışanlara yapılan saldırıyı kınarken, "Sebep olanlardan hesap sorulmasını takip edeceğiz. Çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Devlet Tiyatroları'nın Ankara Macunköy'de bulunan İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi ve atölyelerinin de bulunduğu alana yapılan saldırıya ilişkin olarak Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Çalışanlara yapılan barbarca saldırıyı kınadığını kaydeden Çelik, "DT İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi, Stüdyo Sahne ve atölyelerin bulunduğu alanda gerçekleşen barbarca saldırı hakkında an be an bilgi aldık. Bu olayın takipçisi olacağız. Sebep olanlardan hesap sorulmasını takip edeceğiz. Çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik, İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesinde Yapılan Saldırıyı Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement