Bakan Çelik Onuruna Yemek Verildi - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik Onuruna Yemek Verildi

Bakan Çelik Onuruna Yemek Verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Faruk Çelik, onuruna verilen yemeğe katıldı.

22.05.2015 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Faruk Çelik'in Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler ve kazandırdığı projeler için teşekkür yemeği düzenledi.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin ev sahipliği yaptığı organizasyona; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve çok sayıda davetli katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa'ya kazandırdığı projeler ve yaptığı hizmetler için Bakan Çelik'e teşekkür etti.

Şanlıurfa trafiğini rahatlatan Abide Kavşağı projesinin Bakan Faruk Çelik döneminde yapıldığını hatırlatan Başkan Kaya, "Sayın bakanımız milletvekillerimizle birlikte çalışarak bize yıllar önce hayal gibi gelen projeler gerçekleştirdi. Şuan Şanlıurfa'da ilçeler olmak üzere 8 tane organize sanayi bölgesi kazandırıldı. Yine Eyyübiye 800 Yataklı Devlet Hastanesi Bakanımız döneminde yapıldı. 1700 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapılmış durumda. Sayın Bakanımız döneminde cumhuriyet tarihinden bu yana yapılmamış okullar yapıldı ve yaklaşık 400 okul ilimizi kazandırıldı." diye konuştu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından yapılan projelere de Bakan Çelik'in destek verdiğini açıklayan Başkan Kaya; "Sayın Bakanımızın enerjisi ve Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler bizlere şevk verniştir. Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler için Ticaret Borsası Meclis Üyelerimiz adına teşekkür ediyorum." Dedi

ÇELİK: ŞANLIURFA GELECEĞE KOŞMALI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ise, Şanlıurfa'nın Teşvik yasasında 6. Bölgede yer almasının Şanlıurfa'ya bir çok avantaj sağladığını hatırlattı. Şanlıurfa'nın büyükşehirlerle mukayese edilebilir bir duruma geldiğini ve bundan sonra da yapılan çalışmaların üzerine yeni çalışmaların ekleneceğini kaydeden Çelik; "Alt yapı çalışmalarında ve Şanlıurfa'nın geleceğe dönük vizyonunu gün yüzüne çıkarmasında STK'ların büyük bir katkısı oldu. 6. Bölgenin Bakanı olarak Şanlıurfa'ya çok katkılarımız oldu. Yatırım ortamı iyileşti ve Şanlıurfa geriye bakmamalı, geleceğe koşmalı . sürekli ve gelişen istihdam alanını geliştiren bir Şanlıurfa olmalı." diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Çelik Onuruna Yemek Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement