Bakan Çelik'ten Mecliste Kavga Edenlere Turplu Gönderme - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik'ten Mecliste Kavga Edenlere Turplu Gönderme

Bakan Çelik\'ten Mecliste Kavga Edenlere Turplu Gönderme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi'ni gezen Bakan Faruk Çelik, sopa uzunluğundaki turpu görünce, "Bunu mecliste kavga edenlere mi göndereceksiniz" diye espri yaptı.

04.05.2016 09:04  Güncelleme: 09:22

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi'ni gezen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bir esnafta sopa uzunluğundaki turpu görünce, "Bunu mecliste kavga edenlere mi göndereceksiniz" diye espri yaptı.

HAL ESNAFI İLE BEREKET DUASI

Saat 05.25'te beraberinde Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte hale gelen Bakan Faruk Çelik, sabah namazını Hal Camii'nde kıldı. Bakan Çelik, namazın ardından hal esnafı ile birlikte bereket duasına katıldı.


Daha sonra hal esnafını ziyaret eden Bakan Çelik, sorunlarını dinledi. Üretici 15 yıldır domates fiyatının değişmediğinden yakınırken, Bakan Çelik genel olarak çiftçinin fide, kredi gibi desteğe ihtiyaç duyduğunu belirtti. Pazar çeşitliliğinin artmasının şart olduğunu söyleyen Bakan Çelik, "Örtülü üretim arttıkça verim de artıyor" dedi.

ESNAFIN İSYANINA YANIT VEREMEDİ

Hal esnafı 15 yıldır domates fiyatının değişmediğini ifade ederek, "Yıllardır fiyatı 40 kuruş. Kimse çıkıp da buna tepki olarak 'Malı satmayalım' demiyor. 3 gün satmazsak ne olur?" şeklindeki yakınmaya Bakan Çelik, karşılık vermedi.

BİR KARPUZA 200 TL VERDİ

Esnafın kestiği karpuz ve kavunu gazetecilere ikram eden Bakan Çelik, karpuzcuya 200 TL verdi.


İRİ TURPU GÖRÜNCE ESPRİYİ PATLATTI: BUNU MECLİS'TE KAVGA EDENLERE Mİ GÖNDERECEKSİNİZ?

Bakan Çelik bir tezgahta sopa gibi uzun turpu görünce esnafla sohbete girdi. Esnaf elindeki iri turpu meclise göndereceğini söyleyince Bakan Çelik, "Bunu mecliste kavga edenlere mi göndereceksiniz? Ben giderken mi götüreyim ? Bununla fazla tahribat olmaz" diye espri yaptı.


Çiftçinin 'Hem de yesinler' cevabı üzerine bakan Çelik, "Üretici de faydalansın" karşılığını verdi.

Daha sonra beraberindekilerle kahvaltı yapan bakan Çelik, ardından Antalya Hali Tohum ve Fideciler Sergi Alanı açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik'ten Mecliste Kavga Edenlere Turplu Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mehmet 25: evine götürsün evindekilere yakışır 12 7 Yanıtla
  • bide burdan bak: herkesin tuttuğu kendine... 3 5 Yanıtla
  • düşündürücü: İŞTE MAAŞ HESAP DERDİ OLMAYAN BAKANLAR BÖYLE BİR KARPUZA İKİ YÜZ LİRA VERİR BİRİ SİMİTE 100 LİRA VERİR GEÇİM SIKINTISI MI VAR ADAMLARDA 2 0 Yanıtla
  • yazik!!: haberle alakasi yok ama ,gorunen oki cumhurbaskani kizini kiramayip damadini basbakan yapacak ve bu halk alkislayacak, yazik uyanin artik!! memleketime uzuluyorum.. 0 0 Yanıtla
  • alp: Aslında butun muhaliflere vermek lazım 0 0 Yanıtla
  • tarafsız: sen onu akp lilere gönder bence. 0 0 Yanıtla
  • Sıddık Abbas: Bir asgari ücretli de şunu derse siz takanliginiz döneminde asgari ücret iyileştirmeden olduğunu yani yaşam için değil de iyileştirme kişileştirme olduğunu soylemisdiniz ya bu asgari ucretlilelerde size sayın bakan elinizdeki size iylestirmedir derse siz bu iyileştirmeyi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz diye bir soru sorsak nasıl olur 0 0 Yanıtla

Advertisement