Bakan Elvan: Avrupa'daki Ülkelerin Yaptığı Hainliktir - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan: Avrupa'daki Ülkelerin Yaptığı Hainliktir

Bakan Elvan: Avrupa\'daki Ülkelerin Yaptığı Hainliktir

KALKINMA Bakanı Lütfi Elvan, bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye karşı hainlik yaptığını söyledi.

22.03.2017 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KALKINMA Bakanı Lütfi Elvan, bazı Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye karşı hainlik yaptığını söyledi.

Merkez Yenişehir İlçesi'ne bağlı Emirler Mahallesi'ne giden Lütfi Elvan, fidan dikti. Burada bir konuşma yapan Elvan, "Darbe girişiminde bulunanlara kapılarını açan, evini, belediyesini, kamu kurum ve kuruluşlarını açan Avrupa'da birçok ülkeyi görüyoruz. Onların bu yaptıkları gerçekten darbecilere kucak açmaları, onlarla bütünleşmeleri Türkiye'ye karşı yapılan hainlikten başka bir şey değildir. 16 Nisan sürecinde yoğun bir şekilde darbecilerle birlikte hayır kampanyasını sürdürmeye çalışıyorlar. Bizim milletimizim birliğe, beraberliğe ihtiyacı var. 16 Nisan'da bu halk güçlü bir tokadı bu ülkelere evet mührünü basarak vuracaktır. Tüm Avrupa'da Türkiye'nin kendi kararlarını vererek yürüyeceğini gösterecektir" dedi.

Anayasa'da yapılacak değişikliğin aslında 15 Temmuz darbecilerine verilecek en güzel cevap olacağını da ifade eden Elvan şunları söyledi:

"AK Parti öncesi yılları hatırlayan Avrupalı ülkeler, devletler, bizim işimize müdahale etmeye çalışıyorlar. Kim ne yaparsa yapsın Türkiye güçlenerek büyümeye devam edecektir. 16 Nisan'dan sonra büyümesiyle, refah düzeyiyle ve mega projeleriyle dünyada söz sahibi olmaya devam edecektir. Kimse bunu engelleyemeyecektir. İstedikleri kadar Türkiye karşıtı düşmanlıklar sergilesinler, Türkiye aleyhine programlar yapsınlar, o terör örgütlerini kucaklarında beslesinler. En güzel cevabı halk verecektir."

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan: Avrupa'daki Ülkelerin Yaptığı Hainliktir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement