Bakan Elvan: "Kılıçdaroğlu'na Yapılmış Olan Girişimi Tasvip Etmemiz Mümkün Değil, Bunu da Kınıyoruz" - Son Dakika
Politika

Bakan Elvan: "Kılıçdaroğlu'na Yapılmış Olan Girişimi Tasvip Etmemiz Mümkün Değil, Bunu da Kınıyoruz"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Bir yanlış yapıldıysa, onun üzerine gidilecektir, bunun takipçisi olacağız. Hükümetimizi terbiyesizlikle suçlamak son derece yakışıksız bir ifade.

08.06.2016 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bir yanlış yapıldıysa, onun üzerine gidilecektir, bunun takipçisi olacağız. Hükümetimizi terbiyesizlikle suçlamak son derece yakışıksız bir ifade. Elbette Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılmış olan girişimi tasvip etmemiz mümkün değil, bunu da kınıyoruz" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye Cumhuriyeti ile Belçika Krallığı arasında 2 Haziran 1987 tarihinde Ankara'da imzalanan çifte vergilendirmeyi önleme protokolü görüşmeleri yapıldı.

Lütfi Elvan, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay'ın hükümete yönelik 'terbiyesiz' ifadesini kullandığını belirterek, "Bir yanlış yapıldıysa, onun üzerine gidilecektir, bunun takipçisi olacağız. Hükümetimizi terbiyesizlikle suçlamak son derece yakışıksız bir ifade. Elbette Sayın Kılıçdaroğlu'na yapılmış olan girişimi tasvip etmemiz mümkün değil, bunu da kınıyoruz. Buna yönelik gereken ne ise yapılacaktır, takipçisi olacağız. Bu konuda elbette Cumhuriyet Halk Partisi'ne gereken bilgiyi vereceğiz. Böyle bir ortamda kızgınlık hali olabilir, bu tür ifadelerin kullanılmasının doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise, AK Parti'nin Osmanlı Ocakları ile ilgisinin olmadığını belirterek, "Yaşanan olayla ilgili olarak, bana gelen bilgilere göre, dört kişi gözaltına alınıyor, soruşturuluyor, araştırılıyor. Ayıp bir hadise. Bizim herhangi bir şekilde 'oh iyi oldu' dememiz mümkün değil. Çünkü teröre karşı milli birlikten bahsediyorsak, safları alabildiğine geniş tutmamız gerekir ki, bu safların asıl yerlerinden bir tanesi ana muhalefet partisinin yeridir" şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Altay ise, "Kurşun atılan bölgede polislerin, protokolün, bizlerin dışında hiçbir vatandaş yoktu. Başbakan'ın yanından gelip, sadece polislerin olduğu bir alanın içinden ve TRT'nin iki kameramanına tahsis edilmiş bir alanın içinde, Ana Muhalefet Partisi'ne bu kurşun atılıyorsa bizden çok sizin üzülmeniz lazım. Sizin yüzünüzün yere düşmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Altay, hükümete terbiyesiz ifadesini kullanmadığını belirterek, gülen milletvekillerine karşı 'terbiyesiz' ifadesini kullandığını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Elvan: 'Kılıçdaroğlu'na Yapılmış Olan Girişimi Tasvip Etmemiz Mümkün Değil, Bunu da Kınıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement