Bakan Eroğlu: Avrupa Uyanıklık Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: Avrupa Uyanıklık Yapıyor

Bakan Eroğlu: Avrupa Uyanıklık Yapıyor

Dinar'da Ak Parti'nin Kadem Düğün Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye'nin büyük bir güç olduğunu söyledi.

27.09.2015 18:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar'da Ak Parti'nin Kadem Düğün Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, Türkiye'nin büyük bir güç olduğunu söyledi. Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: "Artık kendi savunma sanayimizi yapacak güce eriştik. Eskiden dağlar dövülüyordu. Yanlış dağlar vuruluyordu. O dağlar altında çok büyük yerler yapmışlar. Bu inlerin 4 kapısı var. Şimdi jetlerimiz o 4 kapıyı da vuruyor. Onlar o inlerin içinde kalıyor. Allah'a şükürler olsun Kandil yerle bir edildi. Kendi mühendisimiz, sanayicimizin yaptığı güdümlü füzelerimiz var. Gidiyor, inini takip edip patlatıyor. Şu an bütün cephanelikleri tahrip oldu. Türkiye içinde ufak tefek hareketlerle, güya terör örgütü kendisini göstermeye çalışıyor. Kar etmez. Onlar da tamamen etkisiz hale getirilecek. Bunu tamamen Türkiye'nin gücüne borçluyuz."

KIZININ DOĞUM YAPACAĞI HABERİ GELDİ

Bakan Eroğlu konuşmasının ardından Dinarlılarla bayramlaşarak Sandıklı'ya geçti. Burada kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği bayramlaşmaya katılan Bakan Eroğlu, vatandaşla tek tek tokalaşarak isteklerini dinledi. Buradaki programı sırasında Ankara'daki kızı Merve Uşun'un doğum yapacağını öğrenen Bakan Eroğlu, programını iptal ederek Ankara'ya yola çıktı. Bakan Eroğlu'nun ikinci kez dede olacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Onur BAYRAM-AFYONKARAHİSAR/DHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: Avrupa Uyanıklık Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement