Bakan Eroğlu: KKTC Su Temin Projesi Temmuzda Tamamlanacak (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu: KKTC Su Temin Projesi Temmuzda Tamamlanacak (2)

Bakan Eroğlu: KKTC Su Temin Projesi Temmuzda Tamamlanacak (2)

'ssk'yı BATIRDI, İFLAS ETTİRDİ' Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı'daki programı kapsamında ilçe merkezinde halka seslendi.

13.05.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'ssk'yı BATIRDI, İFLAS ETTİRDİ'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sandıklı'daki programı kapsamında ilçe merkezinde halka seslendi. Konuşmasında CHP'yi seçim vaatleri üzerinden eleştiren Bakan Eroğlu, CHP'nin seçim vaatlerinin abartılı olduğunu kaydetti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemde SSK'nın iflas ettiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, "Şimdi mukayese için söylüyorum o zaman ben İSKİ Genel Müdürüydüm. Batmış, iflas etmiş, çek karnesi verilmeyen bir İSKİ'yi teslim aldım ve şu anda dünyanın en saygın, en itibarlı kurumu haline geldi. Peki aynı dönemde SSK'nın başında kim vardı? O da düzlükteki muazzam bir kurum olan SSK'yı batırdı, iflas ettirdi. Şimdi onlara iki koyun verseniz emin olun şu Sandıklı'nın Kuma Dağları'nda koyunları kaybederler. Bizde millet aşkı var, hizmet aşkı var, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruma aşkı var. Biz milletten aldığımızı emanet olarak telakki ediyoruz. Emanete ihanet etmekte en büyük ziyandır, en büyük günahtır" dedi.

'AH KEŞKE O PARA BENDE OLSAYDI'

Geçmiş dönemlerde batan bankalar nedeniyle devletin milyarlarca lira zarar ettiğini söyleyen Bakan Eroğlu, şöyle dedi:

"Bu seçim basit bir seçim değil. Eski Türkiye'ye dönmek isteyenler, tekrar faiz lobisini isteyenler var. 60 milyar TL parayı tekrar bütçeden alacaklar, hortumlayacaklar. Bankalar batacak. Bizden önce 22 banka batmıştı. Peki o batan 22 bankanın vatandaşa olan devlete garanti ettiği 50 milyar doları kim ödedi? Siz ödediniz. Aslında o para sizin cebinizden çıktı. Ah keşke o para bende olsaydı bütün Türkiye'deki sulamaları şimdi bitirirdim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu: KKTC Su Temin Projesi Temmuzda Tamamlanacak (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement