Bakan Eşlerinden Develerle Hatıra Fotoğrafı - Son Dakika
Yerel

Bakan Eşlerinden Develerle Hatıra Fotoğrafı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekçi, Buldan ilçesinde yarın düzenlenecek deve güreşleri öncesi şehirde gezdirilen develerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

14.03.2015 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in eşi Yasemin Eker ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekçi, Buldan ilçesinde yarın düzenlenecek deve güreşleri öncesi şehirde gezdirilen develerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bir dizi açılış yapmak üzere Denizli'de bulunan iki bakanın eşleri de, dokumalarıyla ünlü ilçeyi ziyaret edip, Buldan Kaymakamlığı El Sanatları Merkezi, Belediye Kültür Merkezi ve Dokumacılar Çarşısı'nı gezdi.

El tezgahlarındaki dokumaları ve nasıl dokunduğunu inceleyen Yasemin Eker, Buldan'a ilk defa geldiğini belirterek, ilçenin ve dokumalarının ününü daha önceden duyduğunu ama yerinde görünce bir başka hayranlık hissettiğini ifade etti.

Bakan eşleri, yarın düzenlenecek geleneksel deve güreşleri için ilçe sokaklarında gezdirilen develerle, yağlık takarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan eşlerine, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'nin eşi Sultan Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın eşi Berrin Zolan ve Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç'un eşi Elvan Uzkuç eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Eşlerinden Develerle Hatıra Fotoğrafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement