Bakan Işık: "Türkiye İstikrarını Sürdürdüğü Sürece Bölgede Yıldız Ülke Olmaya Devam Edecek" - Son Dakika
Politika

Bakan Işık: "Türkiye İstikrarını Sürdürdüğü Sürece Bölgede Yıldız Ülke Olmaya Devam Edecek"

Bakan Işık: "Türkiye İstikrarını Sürdürdüğü Sürece Bölgede Yıldız Ülke Olmaya Devam Edecek"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye’nin istikrar sürdüğü sürece bölgede yıldız ülke olmaya devam edeceğini söyledi.

09.10.2015 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin istikrar sürdüğü sürece bölgede yıldız ülke olmaya devam edeceğini söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikayı ziyaret ederek, işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Öğlen yemeği için işçilerle birlikte yemek sırasına giren Bakan Işık, yemek dağıtan personele kolay gelsin dileklerinde bulundu. Burada açıklama yapan Bakan Işık, "Ben Sanayi Bakanlığı'nı üstüme aldıktan sonra fabrika ziyaretlerini, çalışanlarla yemek yemeği, birlikte olmayı daha çok arzu ediyorum. Sizlerin Türkiye'nin geleceğine yaptığınız katkıda, sizleri teşvik edici olmak cesaretlendirmek önemli. Bu ülke hepimizin, bu ülkenin birliği bütünlüğü, kardeşliği, selameti hepimizin ortak arzusu ve sorumluluğu. Bu bilinçle inşallah hep birlikte ülkemizi yarınlara taşıyacağız. Türkiye'nin istikrarını sürdürdükçe buradaki çarklarda daha hızlı dönmeye devam edecek" dedi.

"Türkiye'nin içinden geçtiği konjonktürde biz Türkiye'ye güveniyoruz" diyen Bakan Işık, "Dün sabah üretim endeksi açıklandı. Bir yıl önceki Ağustos ayına göre yüzde 7.2'lik büyüme gerçekleşti. Bunu Türkiye'nin içinden geçtiği konjonktür hem de dünya konjonktüründe yorumlamakta zorlananlar var. Ama biz Türkiye'ye güveniyoruz. Türkiye, istikrarını sürdürdüğü sürece bölgede yıldız ülke olmaya devam edecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık: 'Türkiye İstikrarını Sürdürdüğü Sürece Bölgede Yıldız Ülke Olmaya Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement