Bakan Işık: "Yasaklar Tek Tek Kaldırıldı - Son Dakika
Politika

Bakan Işık: "Yasaklar Tek Tek Kaldırıldı

Bakan Işık: "Yasaklar Tek Tek Kaldırıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Yasaklar tek tek kaldırıldı.

16.10.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Yasaklar tek tek kaldırıldı. Herkes özgürce etnik kimliğini söyleyebiliyor. AK Parti özgürlükleri getiren partidir" dedi.

Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde siyasi çalışmalarına hız veren Bakan Işık, Çayırova ilçesinde ziyaret ve temaslarda bulundu. Ziyaretlerine belediye ile başlayan Bakan Işık, Belediye Başkanı Şevki Demirci ile makamında görüştü. Daha sonra ev ve mahalle turuna çıkan Işık, Çayırova'nın tanınan iş adamlarından Nurettin Aslantürk'ün iş yerine gitti.

Bakan Işık'a ziyaretleri sırasında Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de eşlik etti. Bakan Işık, hac vazifesini tamamlayarak yurda dönen Nurettin Aslantürk'e "Allah kabul etsin" derken, ikram edilen hurmanın tadına bakıp, zemzem suyu içti. Ziyaretin ardından Atatürk Mahallesi'nde Hacı İhsan Doğan'a misafir olan Bakan Işık, mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. Bakan Işık'ın sonraki adresi ise Özgürlük Mahallesi oldu. Servet Günay'ın iş yerini ziyaret eden Işık, bölge halkıyla buluştu. Bakan Işık, buradaki konuşmasında birlik mesajları vererek, "Yasaklar tek tek kaldırıldı. Herkes özgürce etnik kimliğini söyleyebiliyor. AK Parti özgürlükleri getiren partidir, 1 Kasım'da kardeşliğe oy verin" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Işık: 'Yasaklar Tek Tek Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement