Bakan Kılıç Çocukları Sevindiriyor - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç Çocukları Sevindiriyor

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yurt içi gezilerinde kendisinden bisiklet, oyuncak, forma, tablet bilgisayar gibi hediyeler isteyen çocukların taleplerini yerine getiriyor.

31.08.2014 14:46

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yurt içi gezilerinde kendisinden hediye isteyen çocukları sevindiriyor.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bisiklet, oyuncak, forma, tablet bilgisayar gibi hediyeler isteyen çocukların taleplerini yerine getiren Bakan Kılıç, Samsun ziyaretinde de hediye isteyen sünnet çocuklarının bisiklet ve oyuncak arabalarını adreslerine gönderdi.

Bakan Kılıç'tan uzaktan kumandalı araba, basketbol topu ve forma isteyen Onurcan-Doğukan Türkmen kardeşlerin babası Beşir Türkmen, gelen hediyelerin ardından çocukların çok mutlu olduğunu belirtti.

Türkmen, Onurcan ile Doğukan'ın televizyonda Bakan Kılıç'ı gördüklerinde ekran başına geçtiklerini kaydederek, "Ailece Bakan Bey'i izliyoruz. Çocuklarım, hediyelerin verdiği sevinçle sünnet sürecini daha kolay geçirdiler" dedi.

İstediği tablet bilgisayara kavuşan Musab Şahin'in de bilgisayar kullanımına ilgisinin arttığını söyleyen baba İsmail Şahin, bilgisayar geldikten sonra köydeki diğer çocukların da heyecanlandığını dile getirdi.

Şahin, "Musab tablet istediğinde söz verilip, unutulur sanmıştık. Bakan Bey, Ankara'ya döndükten sonra tablet elimize ulaştı. Şimdi köyümüzdeki tüm çocuklar Bakanımızın gelmesini bekliyor. Hepsi, neler isteyeceklerinin planlarını yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

Uzaktan kumandalı araba ve bisiklet isteyen Hüseyin-Hasan Yeşilyurt kardeşler de hediyelerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Çocukların babası Ahmet Yeşilyurt, zor şartlar altında hayatlarını devam ettirdiklerini ve çocuklarının sürekli bisiklet hayali kurduğunu anlatarak, "Sayın Bakanımızın ilgisiyle çocuklarım bu güzel duyguyu tattı. Her iki çocuğum da çok mutlu. Allah devletimizden de bizlere her zaman sahip çıkan bakanımızdan da razı olsun" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç Çocukları Sevindiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement